Šta se zapravo događa u tijelu žene kada je muškarac zagrli - Mudro zapažanje pisca

David Tumarinson, autor poznat po svojim poetičnim prozama, u svom tekstu predivno opisuje ono što se događa kada muškarac zagrli ženu. 


Opisuje kako se stvara krug nježnosti, topline i zaštite kada muškarac prilazi ženi odostraga i stavlja je u središte tog strastvenog kruga. U tom trenutku, žena osjeća kao da ima krila i kao da može letjeti, jer je ta ljubavni krug miran i udoban. 

Muškarac na taj način ženi daje do znanja da je ona centar njegova svijeta, što je prekrasan način da izrazite svoju ljubav i pažnju prema partnerici. Kroz ovaj intimni i strastveni zagrljaj, žena može osjetiti toplu struju koja proizlazi iz vrućih i mirnih ruku muškarca. 

Tumarinson naglašava kako se u ovom trenutku postavlja pitanje tko je ona u ovom trenutku - je li ona žena ili djevojka, osjeća li se voljenom ili ona voli? Njene misli i emocije mogu se skrivati ispod laganih prekrivača tišine, ili možda nema ništa skriveno u tom privatnom krugu. 

Bez obzira na to, muškarac ju grli i štiti od hladnog i usamljenog vanjskog svijeta. U njegovim rukama je toplo i udobno, a te ruke su njena zaštita i spokojstvo. Tumarinsonove riječi pokazuju da zagrljaj može imati veliku moć i da bi muškarci trebali češće grliti svoje partnerice jer žene, baš kao i muškarci, žude za ljubavlju. Kada se žena nađe u zagrljaju voljene osobe, to joj pruža osjećaj sigurnosti, nježnosti i bliskosti koji su potrebni za uspješan i ispunjen odnos.

No comments

Powered by Blogger.