“Ne postoje ružne žene, postoje samo one lijene” - 5 savjeta Koko Šanel za žene u 40tim

Mnoge mlade djevojke misle da se u 40-im godinama života počinje stariti, ali iskusnije i zrelije žene znaju da ne trebaju brinuti oko toga.


Nije dobro uspoređivati žene prema njihovom životnom dobu, već se treba držati određenih pravila kako bi izgledale dobro i osjećale se ispunjeno. Kako je rekla Koko Šanel, nitko nije mlad nakon 40. godine, ali uvijek možemo izgledati neodoljivo. 

Kako bi se osjećale zadovoljno i ispunjeno nakon 40-te, žene bi trebale obratiti pažnju na pet važnih pravila. Prvo, važno je izbjegavati stres, bilo da je to u poslovnom ili privatnom životu. Važno je prepoznati kako tijelo reagira na određene obaveze i potrebe, te imati dnevnu rutinu koja će vam osigurati dobar i ispunjen dan. 

Drugo, treba si osigurati vrijeme samo za sebe i raditi stvari koje vam prijaju i ispunjavaju vas, bez obzira na to jesu li to aktivnosti, hobiji ili samo odmor. Treće, biti aktivna je ključno, bez obzira na to bavite li se sportom ili ne. Redovne šetnje ili lagano trčanje mogu biti veoma korisni za tijelo i um. 

Četvrto, ne treba se opterećivati da uvijek morate biti savršene i najbolje u svemu. Treba biti svjesna svojih kvaliteta i voljeti sebe takvu kakva jeste. I na kraju, ne treba se bojati ljubavi i emocija, te se dopustiti da se prepustite strasti i ljubavi. Ako se držite ovih pravila, možete postići osobno zadovoljstvo i shvatiti kakav život želite živjeti u svojim 40-im godinama.

No comments

Powered by Blogger.