Skupa odjeća i kozmetika su bezvrijedni ako ne vodite računa o sebi: Dior o elegantnim ženama

Iako je poznata fraza "ne postoje ružne žene", mnoge žene se i ne trude se da izgledaju najbolje što mogu.


Međutim, svaka žena je drugačija i posebna na svoj način, a neki faktori utječu na njihov stav prema njihovom izgledu. Prva grupa su žene koje su uvjereni da je izgled glavna stvar u životu, te se često usredotočuju na to kako izgledaju pred drugima. Ova grupa ljudi često nema zadovoljavajući izgled, jer se osjećaju kao da nikada ne mogu dostići zadovoljavajući nivo. 

Druga grupa su žene kojima izgled nije prioritet. Ove žene se ne trude pretjerano oko svog izgleda, već se fokusiraju na praktičnost i udobnost u odjeći i životnom stilu. Ove žene mogu biti privlačne i lijepe, ali ne brinu previše o tome. 

Treća grupa su žene koje se trude oko svog izgleda, ali ne na način da to postaje opsesija. One su svjesne svojih kvaliteta i znaju kako ih naglasiti, što je ključni faktor u njihovom uspjehu. One se ne fokusiraju previše na modu i trendove, ali imaju svoj stil i žele izgledati najbolje što mogu. 

Kako bi izgledale najbolje što mogu, žene trebaju voditi računa o svojoj njezi i izgledu, te ne smiju zanemarivati svoje zdravlje. Smanjenje viška kilograma, pravilna prehrana i fizička aktivnost su ključni faktori u dobrom zdravlju i izgledu. Naravno, skupo odijevanje i nakit neće izgledati dobro ako ne vodite računa o svom tijelu. 

Ovdje se može navesti citat Christiana Diora koji kaže "Najbolja odjeća, najskuplji nakit i kozmetika su bezvrijedni ako ne vodite računa o sebi." Ovo znači da je briga o sebi na prvom mjestu, a tek onda se možete fokusirati na modu i trendove. Žena treba ulagati napor u svoj izgled i njezinu njegu, ali to ne smije postati opsesija.

No comments

Powered by Blogger.