Ne pravite od muževa kućne ljubimce - Muškarac otkrio 4 razloga zašto je ostavio svoju ženu

Drage žene, postoje neke zablude u vezi s razlozima zbog kojih muškarci napuštaju svoje partnerice koje bih želio razjasniti. 


Nije istina da će svaki muškarac ostaviti svoju ženu samo zbog druge žene koja lijepo miriše, ima privlačan izgled ili je možda ljepša od nje. Za većinu muškaraca privlačnost i ljepota nisu presudni faktori.

Prvi razlog zbog kojeg muškarac napušta ženu je zapostavljanje. Nijedan muškarac neće ostati uz ženu koja ne poklanja pažnju, koja ga zanemaruje i ignoriše. Ne mislite da će muškarac dopustiti da ga netko nepoštuje, da će sve trpjeti i da neće biti uvrijeđen. Mnoge od vas često svoje muževe tretiraju kao kućne ljubimce. Ako i dalje nastavite s takvim ponašanjem, postoji velika vjerojatnost da će otići od vas. Muškarac je lav, zvijer, i nikada neće postati pas. 

Drugi razlog je ugrožavanje njegovog ličnog prostora, što je muškarcima izuzetno važno. Mnoge od vas misle da ako je muškarac oženjen s vama, dijeli krevet i obroke, onda ne treba imati svoj osobni prostor i slobodno vrijeme. Tto ne znači da trebate pratiti svaki njegov korak. Ako se tako ponašate, muškarac će biti spreman pobjeći na kraj svijeta kako bi oslobodio svoju dušu. Čak i činjenica da imate djecu neće ga spriječiti da ode. Svaki muškarac treba svoj mir, svoje vrijeme za opuštanje i biti sam sa sobom. 

Treći razlog je nedostatak zahvalnosti. Zar je teško izreći riječi "hvala"? Recite "hvala" svom muškarcu i on će učiniti sve za vas. I mi smo ljudi, stoga vas molim da se odnosite prema nama s poštovanjem. Mi vas oblačimo, hranimo, brinemo o vama, ali nemojte nas uzimati zdravo za gotovo. 

Četvrti razlog zbog kojeg muškarci ostavljaju svoje partnerice je zapuštanje. Činjenica da ste u braku 10 godina ne daje vam pravo da prestanete voditi brigu o sebi. Pazite na svoje tijelo, koristite parfem, oblačite se na način koji će privući vašeg muškarca i on nikada neće pogledati drugu ženu.

No comments

Powered by Blogger.