Sve se vraća, zato budite mudre - 4 razloga zašto trebate izbjegavati oženjene muškarce

Mnoge od mojih prijateljica i poznanica su se, u nekom trenutku svog života, osjećale umornima i zasićenima od svojih supruga. 


Priznati sebi tu istinu nije jednostavno. To je težak osjećaj i vrlo neobična situacija koja često rezultira razvodom. I sasvim je normalno da se to desi, jer emocijama ne možemo uvijek upravljati. Međutim, ako ste žena koja se našla u situaciji da se privučena oženjenom muškarcu, to je pogrešno. 

Čim saznate da je neko oženjen, trebali biste ga odbiti i prekinuti komunikaciju. Postoji četiri glavna razloga za to. 1. Prvo i najvažnije, tu je moralna strana. Ne želim vas poučavati o životu, ali iskoristit ću priliku da vas podsjetim na jednu istinu. Trebali bismo se prema drugima ponašati onako kako želimo da se oni ponašaju prema nama. Zamislite da imate svog supruga i da se neka druga žena uplela u vašu vezu. Zar ne biste osjećali nelagodu i nezadovoljstvo?
 
2. Drugi razlog je korist, ali ne vaša. Oženjen muškarac bi mogao iskoristiti vas u svoje svrhe. On je svjestan rizika svoje avanture i svih posljedica koje takva veza nosi. Vi biste mogli postati samo sredstvo za ispunjavanje njegovih potreba, dok bi on čuvao svoju obitelj. 

3. Oženjen muškarac nije vaš. On može otići kad god poželi, a nije dužan objasniti vam razloge. Može odlučiti da ode danas, sutra, za dvije nedjelje, za mjesec dana. Možda se to neće dogoditi uskoro, ali doći će dan kada će reći da je dosta, jer već ima svoju suprugu. Dakle, nemate kontrolu nad oženjenim muškarcem. 
 
4 .Naravno, postoji mogućnost da muž ostavi svoju suprugu i odluči ostati s vama u ozbiljnoj vezi, ali uvijek postoji mogućnost da se takve stvari ponove. Nemojte činiti takve stvari. Uništavate ne samo sebe, već i jednu obitelj. Ne zaboravite da se sve u životu vraća.

Važno je prepoznati vrijednost i integritet svih uključenih strana u jednoj vezi. Neka vaše odluke budu zasnovane na poštovanju, moralu i želji da gradite zdrave i ispunjavajuće odnose.

No comments

Powered by Blogger.