Iskrena priča ljubavnice: “Nikome ja muža nisam otela, on sam dolazi kod mene”

Želim podijeliti svoju priču o ljubavi s oženjenim muškarcem, iako se ne ponosim time. 


Usamljenost je nešto što teško podnosim, ne mogu dugo biti bez muškarca u svom životu. Zato sam napravila loše izbore i našla dečka koji već ima suprugu. Naša veza je započela brzo nakon što smo se upoznali i razgovarali. A onda se ispostavilo da je on oženjen. 

Mnoge žene ostaju u dugim vezama, čak i ne znajući da je muškarac u braku. A prije nego što odlučite prekinuti tu vezu, shvatite da ste ga zavoljeli više nego samu sebe. Svi su svjesni da ova ljubavna priča neće biti vječna, ali uživamo u njoj dok traje. Ne osjećam se ponosno zbog toga što sam ljubavnica. 

To je bijeg od stvarnosti, bijeg od umorne supruge koja uvijek ima nešto protiv. Njegova supruga nema vremena za brigu o sebi, za brijanje i dotjerivanje. Ona kuha ručak i večeru, pere, čisti. Vjeruje da je on voli takvu, prirodnu, ali istina je da rijetko koji muškarac to zaista voli. 

Osjećam sažaljenje prema tim ženama i razumijem da ono što mi, ljubavnice, radimo nije moralno, ali smeta mi što nas nazivaju otimačicama muževa. Ne razumijem kako mi možemo biti otimačice muževa kad oni sami dolaze k nama, kad god žele i kad god ne žele. Svaka žena će radije okriviti drugu ženu za to što je u vezi s njenim muškarcem, dok će svom gospodinu oprostiti. 

On nije kriv, kriva je ljubavnica. Ona ga je otela i nije mu dala da izađe iz kuće! No, stvari nisu tako jednostavne. Ne branim ljubavnice, jer dobro znamo kakav je naš položaj i koliko jadno živimo. Naš svijet je truo, i s tom misli se budimo svako jutro. Ne tvrdim da je lako biti ljubavnica. 

Često se suočavamo s nelagodnostima i stvari ne idu uvijek onako kako bismo željele. Ipak, živimo prema svojim željama, i te želje nas često vode u pogrešnom smjeru. Važno je biti svjestan da takva veza ima svoje posljedice i da se osobe mogu povrijediti. Također je važno preispitati svoje postupke i tražiti ispunjenje na način koji ne ugrožava druge ljude. Ljubavne veze trebaju biti temeljene na poštovanju, povjerenju i obostranoj sreći, a ne na skrivanju i povredi drugih.

No comments

Powered by Blogger.