"Sa njom nema igrica i manipulacije" - Jaka i mudra žena ne toleriše 7 stvari kod muškarca

Ona je svjesna svoje vrijednosti, a njeni postupci govore mnogo glasnije od riječi. Ako ne posjedujete ciljeve i praktičan način razmišljanja, nećete uspeti osvojiti njeno srce! 


Dok neke žene možda popuštaju partneru kako bi održale mir, alfa žena odbija biti podsmeh, ili biti predmet podsmeha - ona poznaje svoju vrednost i njeni postupci jasno izražavaju njenu snagu! Evo nekoliko stvari koje jaka, dostojanstvena žena koja zna šta želi jednostavno NEĆE tolerisati: 

1. Čoveka koji je ne poštuje: Ona može da se našali i prihvati konstruktivnu kritiku kao prvakinja, ali će vas potpuno nepoštovanje prema njoj brzo izbrisati iz njenog života, toliko brzo da ćete se doslovno pitati šta se desilo. 

2. Čoveka koji nema motivaciju da poboljša sebe ili svoj život: Ako ne radite na tome da izvučete najbolje iz ovog života, onda alfa žena nije za vas. Ako nemate ciljeve i praktičan način razmišljanja, nećete uspeti osvojiti njeno srce. 

3. Čoveka koji je koristi: Njeno srce je dragoceno - i dokle god su vaše namere iskrene, ona će vas podržati do kraja. Međutim, čim primeti da ste iskoristili sve prednosti, brzo ćete biti "otpisani" iz njenog života. 

4. Čoveka koji ne voli sebe: Može zvučati kao kliše, ali snažna i dostojanstvena žena neće mnogo ceniti muškarca koji sam sebe ne ceni i ne poštuje - to je jednostavno tako. 

5. Sebičluk: Ona obraća pažnju na sve, i primetiće sve male sebične postupke koje muškarac čini. A mnogi ljudi pokušavaju sakriti svoju sebičnu prirodu, ali ona će to brzo osetiti i nastaviti sa svojim životom, bez vas. 

6. Čoveka koji nema sopstvenu ličnost: Kada razgovarate s njom, monotoni odgovori muškarca sa samo dve reči dokazuju samo jednu stvar: nedostaje vam suština i karakter. 

7. Čoveka bez svrhe: Kao takva žena, ona želi preživeti i uspeti, što zahteva od vas da se brinete o svojim delima i da imate cilj i smisao u životu. Ako vam nedostaje ovakva životna motivacija, možete spakovati svoje torbe i otići. 

8. Materijalista: Svi mi u nekoj meri volimo materijalne stvari, ali alfa žena shvata da u životu postoje važnije stvari koje nisu materijalne. Ako ne možete prepoznati vrednost u tome, niste muškarac za nju.

Doviđenja, sledeći!

No comments

Powered by Blogger.