Čega se plaše znakovi Zodijaka: Ovan se boji gubitka moći i novca - Bik se boji promjena

Strah je prirodan aspekt ljudske prirode koji nam pomaže preživjeti i izbjegavati prevelike rizike. Mnogi od nas imaju svoje tajne strahove, a neki od njih mogu biti otkriveni kroz analizu horoskopskih znakova.  


Ovan: Ovan želi zadržati vodeću poziciju u društvu te se plaši gubitka statusa, moći, novca, slave, znanja i svega što je postigao. Strah od neuspjeha mu teško pada jer je naporno radio kako bi postigao svoj položaj i boji se izgubiti sve što je stekao. 

Bik: Bik se ne želi izlagati promjenama jer teži stabilnosti i predvidljivosti. Međutim, strah od promjene mu može stvarati dodatne probleme jer promjena je sastavni dio života i neizbježna je. 

Blzanci:  Blizanci uživaju u vremenu provedenom sami, ali istovremeno strahuju od ostajanja potpuno sami. Brine ih mogućnost da ih svi napuste, ostavljajući ih bez ikoga s kime bi mogli razgovarati. 

Rak: Rakovi se teško pomire s gubitkom svojih najmilijih. Ako se suoče s takvim gubitkom, utapaju se u moru tuge i suza. 

Lav: Lavovi žele biti voljeni od svih i žele biti središte pažnje. Ako ne dobiju dovoljno pažnje, to za njih može biti prava katastrofa, jer smatraju da je ljubav drugih ključna za njihov smisao života. 

Djevice: Djevice se ponose svojim sposobnostima koje drugi ne posjeduju. Njihov najveći strah je da će postati beskorisni, težeći da uvijek budu traženi zbog onoga što znaju i što mogu učiniti. 

Vaga: Vage su nježne i ispunjene ljubavlju, te brinu o drugima i njihovom emocionalnom stanju. Strah od gubitka ljubavi i poštovanja koje zaslužuju može ih dovesti do osjećaja depresije. 

Škorpija: Škorpije vole strastveno i vjeruju s cijelim svojim srcem. Međutim, povjerenje i ljubav moraju zaslužiti, a pomisao na izdaju ih užasava. 

Strijelac: Strijelci su putnici u duši te cijeli život provode na putu. Njihov najveći strah je da će se izgubiti, kako u životu, tako i u svom putovanju. 

Jarac: Jarčevi su osjetljivi i duboko to skrivaju. Javno poniženje za njih može biti jako težak udarac, pa se trude izbjeći sukobe koliko god mogu. 

Vodolija: Vodolije se boje osjećaja zatvorenosti i gubitka svoje individualnosti i slobode, te žude za neovisnošću. 

Riba: Ribe su nježna srca i teško podnose patnju drugih ljudi. Najveći ih strah pogađa kada se moraju nositi s vlastitom patnjom.

No comments

Powered by Blogger.