Mlad Mjesec u Raku 17.07 - Veliku sreću mogu očekivati 3 znaka Zodijaka

Stiže mlad Mjesec u Raku 17.07 i donosi sreću za 3 znaka Zodijaka! 


Ribe: Mladi Mjesec u Raku, koji se događa u vašoj petoj kući, donosi vam čaroban poticaj i senzualnost kako biste se uronili u svoje kreativne impulse. Sada je možda pravo vrijeme da započnete pisanje prvog poglavlja vašeg romana ili se upišete na plesni tečaj. 

Prije toga, međutim, trebate se odmoriti i obnoviti svoje energetske razine. Načinite kratku pauzu od posla kako biste upili pozitivne vibracije i pronašli najbolji kreativni izlaz za istraživanje vaših najdubljih emocija. Iskoristite ovu divnu energiju koju vam pruža mladi Mjesec. Očekujte da će se stvari u vašem životu promijeniti nabolje i pripremite se za ugodna iskustva u ljubavi. 

Lav: Mladi Mjesec pada u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, što znači da je vrijeme da uživate u svom svetom mirnom prostoru. Možda ćete osjećati da se previše ljudi natječe za vašu pažnju, ali ovaj emocionalni mladi Mjesec vam omogućuje da postavite granice i uživate u samoći. 

Možda biste trebali očistiti prašinu sa starog jastuka za meditaciju, jer je produktivna introspekcija sada prioritet. Fokusirajte se na postizanje ravnoteže i osluškujte svoje unutarnje potrebe. Nebo vas podržava u ovom procesu! 

Rak: Kada je Mjesec, vaš vladar, u vašem znaku, obično se osjećate smireno i sigurno. To je dodatni razlog da odvojite vrijeme za sebe i odredite prioritete. Mladi Mjesec u vašem znaku poziva vas da usporite i razmislite o budućnosti. Usredotočite se na svoje dugoročne ciljeve i vizije.

Ovo je također idealan trenutak da ojačate svoj um i duh. Planirajte putovanja za budućnost, posvetite se novom hobiju, počnite učiti novi jezik ili se prisjetite starih vještina. Vrijeme je da svoje ideje promatrate kao idealne prilike za rast i napredak. Energija mladog Mjeseca budi vašu maštu, kreativnost i sposobnost da ostvarite svoje snove. Savjetuje se da otvoreno dočekate sve nove prilike koje se mogu pojaviti. Možda je također vrijeme da osvježite svoj imidž i pružite sebi novo osvježenje.

No comments

Powered by Blogger.