Muškarac je u stanju prevariti vaše srce i razum, ali ne može intuiciju - Naučite je slušati!

Kada se žena zaljubi, ponekad će se ponašati na načine koje inače nisu svojstvene kako bi ugodila svom muškarcu.


Ljubav ima moć da nas učini ranjivima, da stavimo srce ispred razuma i da ponekad zatvorimo oči pred očitim stvarima koje ne želimo vidjeti. Nažalost, mnoge žene se toliko zanesu zaljubljenošću da zanemare signale koji im ukazuju na potencijalne probleme u vezi.

Kada zaljubljenost preuzme vođstvo, razum često prepušta srčanim emocijama i tada dolazi do selektivnog viđenja stvarnosti. Ova osjećajnost može biti iskorištena od strane neiskrenih partnera koji znaju kako sakriti svoje mane i nedostatke. No, postoji jedna stvar koju nećete moći prevariti, a to je ženska intuicija. Intuicija žene je snažan mehanizam koji dolazi iz njenog mozga i njezinog istraživačkog uma. 

Mozak neprestano analizira okolinu, ljude i njihovo ponašanje, često neprimjetno, i kad osjeti da nešto nije u redu, šalje signal intuicije. Intuicija je poput upozorenja da nešto možda nije kako treba i da je potrebno istražiti. Mnoge žene su iskusile trenutke kada ih je intuicija upozoravala na sumnjivo ponašanje njihovih partnera. Nekima se čini da su te intuicije ponekad bile pogrešne, ali to ne znači da trebaju biti ignorisane. 

Naprotiv, važno je pažljivo pristupiti takvim situacijama i provjeriti što se krije iza tih osjećaja. Kada intuicija upozorava na nešto sumnjivo u vezi, nije uvijek znak da vas partner vara. To može ukazivati na to da radi nešto što vam nije otkrio, što ne želi podijeliti s vama. Umjesto da odmah optužujemo partnera za prevaru, trebamo pažljivo istražiti situaciju i razgovarati o svojim sumnjama i osjećajima. 

U većini slučajeva, kada vam intuicija govori da vas partner možda laže ili skriva nešto važno, postoji dobra šansa da je to istina. Vaš mozak je zapravo dobro analizirao tog partnera i može primijetiti promjene u njegovom ponašanju koje vi možda niste primijetili. Važno je vjerovati svojoj intuiciji i obratiti pažnju na signale koje nam šalje, ali isto tako i pristupiti problemima s razumijevanjem i otvorenim razgovorom s partnerom.

No comments

Powered by Blogger.