Muškarci koriste 4 pitanja kad testiraju da li je žena dobra za brak: Većina ih padne na drugom

Muškarci često koriste određene taktike kako bi testirali svoje partnerke kada započinju vezu. Iako možda ne izgledaju kao taktičari, postoji nekoliko načina na koje mogu provjeriti svoju partnerku: 


Prvi način je razgovor o drugim ženama. Muškarac može spomenuti svoju bivšu djevojku ili istaknuti neku slavnu osobu koju smatra privlačnom. Ova vrsta ponašanja ima za cilj testiranje ljubomore i samopouzdanja partnerke. Muškarac želi vidjeti kako će reagirati na spominjanje drugih žena i koliko će to utjecati na nju. 

Drugi način je zanemarivanje partnerkinih poruka. U nekom trenutku, muškarac može pokušati isprovocirati partnerku. To može biti način da provjeri kako se ona ponaša kada ne dobiva sve što želi ili očekuje. Mnogi muškarci strahuju da će izgubiti svoju slobodu u vezi ili da će biti ugušeni od strane partnerke koja neće dopustiti nikakav prostor za njihove interese i hobije, kao što su druženje s prijateljima ili igranje video igara. 

Treći način je testiranje kroz plaćanje računa. Iako većina muškaraca želi biti brižni i pokazati svoju skrb prema partnerki, ponekad će namjerno ispitivati njenu reakciju. Na primjer, ako sjedite u restoranu i on ne odmah pruži novac za plaćanje računa, možda to radi kako bi vidio kako će partnerka reagirati. Možda ne očekuje da ona plati račun, ali želi vidjeti hoće li se barem ponuditi da podijele trošak ili da ga barem podrže u njegovim financijskim naporima.

Četvrti način je procjena kako se partnerka slaže s njegovim prijateljima. Muškarcima je važno društvo i žele biti sigurni da se njihova partnerka dobro slaže s njihovim prijateljima. Ako prvi izlazak prođe bez problema, dramatičnih situacija i frustracija, smatraju to uspješnim testom. Međutim, ako se partnerki ne svidi njegovo društvo ili se njoj ne svidi društvo, to može biti znak problema koji će se pojaviti kasnije u vezi. 

Važno je shvatiti da ovi testovi nisu nužno loši ili manipulativni. Oni su način na koji muškarci procjenjuju kompatibilnost i komunikaciju s partnerkom. Testiranje je način na koji muškarci istražuju dinamiku veze i provjeravajukompatibilnost s partnerkom. To su prilike za otvorenu komunikaciju i razumijevanje jedno drugoga. 

Ipak, važno je da obje strane budu svjesne ovih testova i da budu iskrene jedna prema drugoj. Komunikacija i povjerenje su ključni u vezi, pa je važno da se otvoreno razgovara o očekivanjima, granicama i potrebama. Partnerstvo bi trebalo biti zasnovano na međusobnom poštovanju i podršci, gdje se oboje osjećaju slobodno biti svoji i izražavati svoje potrebe. Muškarci i žene imaju različite načine testiranja i izražavanja svojih očekivanja. 

Važno je da se oboje pokušaju razumjeti i da rade na razvijanju zdrave i sretne veze. Nijedan test ne bi trebao biti izvor tjeskobe ili narušavanja povjerenja, već prilika za rast, razumijevanje i jačanje veze. U konačnici, veza treba biti prostor u kojem oboje partnera mogu izražavati svoje potrebe i biti prihvaćeni onakvi kakvi jesu. Testiranje može biti način za otkrivanje dublje povezanosti i za stvaranje temelja za sretnu i ispunjavajuću vezu.

No comments

Powered by Blogger.