Poruka muškarcima koji varaju: Ne zezejte se sa karmom - Sve što radite vraća se duplo

Oni koji varaju često ne razumiju koliku bol nanose osobi koju varaju sve dok se i njima samima ne desi ista situacija. 


Priznajte, nije li teško suočiti se s činjenicom da želite nešto drugo, nekog drugog, dok ste još uvijek u vezi ili braku? Da li je toliko teško cijeniti ono što imate ili jednostavno pustiti drugu osobu i poštedjeti je boli i patnje koju uzrokujete svojim varanjem? 

Kada se odlučite na prevaru, to nije slučajnost; to je svjesna odluka, čin sebičnosti koji ne uzima u obzir osjećaje druge osobe. U trenutku kad prevarite, uništite njihovu ljubav koju su s ljubavlju gradili prema vama. Taj trenutak je srušio temelje povjerenja i sigurnosti koje su imali u vas. 

Nemojte pokušavati opravdati svoje postupke tvrdeći da je bilo slučajno. Varanje nije greška koja se dogodila, već svjesno povređivanje druge osobe. Očekivati oprost kad shvatite da ste pogriješili je iluzorno jer niste napravili slučajnu grešku - namjerno ste povrijedili osobu koja vas neizmjerno voli.

Oprost je rezerviran za one koji su ga dostojni i koji ga zaslužuju. Onaj tko vara ne zaslužuje oprost, već mora pretrpjeti posljedice svojih postupaka. Karma ima neobičan način vraćanja dugova. Ona će vam vratiti sve što ste drugima radili, ponekad čak duplo. Jednog dana ćete osjetiti posljedice svojih djela, osjećat ćete patnju koju ste prouzročili, a vaš trud i nadanja će se raspasti pred vama. 

Nemojte se iznenaditi kad vam se to dogodi. Pitate se zašto vam se sve ovo dešava? Jednostavno, jer ste u prošlosti radili isto drugima koji su vas voljeli, a oni su pronašli sreću s nekim drugim tko ih zna cijeniti i voljeti onako kako zaslužuju. Sjetite se, karma će se vratiti kad najmanje očekujete. 

Okrenut će vaš život naglavačke i natjerati vas da platite za svoje postupke. Platit ćete za svaku suzu koju je netko prolio zbog vas, za svako slomljeno srce i svaki sebični čin. Tek tada ćete shvatiti da ništa od toga ne bi bilo potrebno da ste znali cijeniti ono što ste imali. Ništa od toga se ne bi dogodilo da ste imali hrabrosti reći da želite nešto drugo i otići, umjesto da ste varali i povrijedili nekoga tko vas je neizmjerno volio.

No comments

Powered by Blogger.