Biraj samo one koji biraju tebe, svima ostalim poželi srećan put

Život ima svoje složene i jednostavne trenutke istovremeno. S godinama, iluzije vječne mladosti blijede, a mi postajemo mudriji i zreliji. 


Naš odnos prema ljudima mijenja se, stvaramo vlastita pravila i principe kojih se pridržavamo. Žene u zrelom dobu posjeduju bogato životno iskustvo i jasno znaju što žele, ali isto tako i što ne žele. Slijede određena pravila i principi koji im pomažu u vođenju ispunjenog života. 

1. Biraj one koji biraju tebe: Ovo jednostavno pravilo podučava nas da ne gubimo vrijeme na ljudima koji nas ne cijene. Odabiremo one koji su odabrali nas, bez obzira na sve. Za ostale, želimo sreću na njihovom putu. Prestajemo lutati tražeći nekoga tko ne želi tražiti i odabrati nas. 

2. Sve dođe u svoje vrijeme: Svjesnost da se sve odvija u svoje vrijeme štedi nam energiju i nerviranje. Život će nam pružiti ono što želimo kada smatra da je to korisno za nas. Strpljenje je ključ, a rezultati dolaze u pravom trenutku. 

3. Nikad ne reci nikad: Život je nepredvidljiv, i ne možemo unaprijed znati koje nas situacije čekaju. Otvorenost za nepredviđeno čini nas fleksibilnima i sposobnima prilagoditi se izazovima koje život donosi. 

4. Ne boj se: Živi bez straha. Prihvatimo život s hrabrošću, jer kada dođe vrijeme za novi početak ili prelazak na drugi svijet, dogodit će se onako kako je namijenjeno. Ne bojmo se neizbježnog, već uživajmo u svakom trenutku života. 

5. Kada padneš, ustani: Život je put s usponima i padovima. Padovi su neizbježni, ali važno je ustati, otresti prašinu i krenuti dalje s uzdignutom glavom. Ne dozvolimo životu da nas gazi dok ležimo; umjesto toga, puzimo ako treba ili ustajemo i nastavljamo hodati. Svaki pad nosi priliku za jačanje i daljnje napredovanje.

No comments

Powered by Blogger.