Mogu privući ljubav i sreću u život - 4 biljke za koje mnogu vjeruju da su zaštitnice žena

Biljke posjeduju izuzetnu energiju koja može pozitivno utjecati na različite aspekte života. No, neke biljke imaju posebno utjecaj na žene, potičući žensku energiju, kreativnost i pozitivnu atmosferu. 


Evo nekoliko biljaka koje su se pokazale kao saveznice ljepšeg spola i načini na koje pružaju podršku: 1. "Ženska sreća" (Spathiphyllum): Ova prekrasna biljka također poznata kao "ženska sreća" ima bijele cvjetove i simbolizira ljubav i plodnost. Vjeruje se da će ženama koje traže ljubav pružiti podršku. Postoji narodno vjerovanje da ako usamljena dama posadi ovu biljku, uskoro će prestati biti sama. Također se tvrdi da prisustvo "ženske sreće" u domu povećava vjerojatnost trudnoće. Ova biljka također pozitivno utječe na obiteljske odnose i može pomoći održavanju pozitivne kućne atmosfere. Uz sve ove prednosti, spathiphyllum također pročišćava zrak i osvježava ga. 

2. Pasiflora: Ova tropska biljka zahtijeva posebnu njegu, ali ima izrazito žensku energiju. Tokom cvatnje, pasiflora može znatno pojačati žensku energiju i podržati kreativni rast. Pomaže harmonizaciji misli i unutarnjeg svijeta žena u kući. Pasiflora također može podići samopouzdanje žena, što je korisno za njihovu potragu za partnerom. Važno je napomenuti da pasiflora može iscrpljivati muškarce ako je prisutna u spavaćoj sobi, pa je bolje premjestiti je ako imate dugotrajnu vezu s partnerom. 

3. Begonija: Mnoge žene smatraju begoniju najljepšom biljkom. Kad begonija procvjeta, privlači pažnju svih svojom ljepotom. Sve vrste begonije posjeduju žensku energiju koja ne šteti muškarcima, pa se mogu postaviti bilo gdje u kući. Osim što pomaže u očuvanju ženskog zdravlja i podizanju samopouzdanja, begonija također djeluje kao talisman protiv energetskih vampira, zlih očiju i oštećenja. Prisutnost begonije u domu olakšava donošenje važnih životnih odluka. 

4. Ciklama (alpska ljubičica): Ciklama svojim srcolikim listovima simbolizira ljubav i privlačnost. Posjeduje Yin energiju i pomaže ženama koje traže ljubav. Povećava privlačnost žena i jača njihovo biopolje. Ova biljka  podiže samopouzdanje i potiče pronalaženje novih interesa. Ciklama je također izvor kreativne energije, potiče donošenje teških odluka i jača samopouzdanje. 

Ove biljke, svaka na svoj način, mogu biti saveznice ženama u različitim životnim situacijama. Njihova prisutnost u domu pridonosi stvaranju pozitivne i harmonične atmosfere, potiče ljubav, kreativnost i samopouzdanje te olakšava donošenje važnih životnih odluka. Važno je napomenuti da uz sve te prednosti, održavanje tih biljaka također može pružiti osjećaj njege i skrbi, što dodatno pojačava njihov pozitivan utjecaj na život i emocije žena.

No comments

Powered by Blogger.