Iz ženskog ugla: Ako vara ženu koju je obećao voljeti, zašto misliš da neće varati i tebe?

Možda se nikad niste nadali da ćete se naći u takvoj situaciji i uvijek ste se držali da se nećete miješati u tuđu porodicu, ali sada ste zaljubljeni u oženjenog muškarca.


Često se zaljubimo u ljude koji nisu dostupni, a to je ono što se dogodilo i vama.  Prvo i najvažnije, morate biti svjesni da ako se upuštate u vezu s oženjenim muškarcem, ulazite u vrlo složenu situaciju. 

Već na početku ćete se suočiti s činjenicom da je on već zauzet, što bi trebalo biti dovoljno da se ne upuštate u vezu s njim. Ipak, ako se to dogodi i ne možete kontrolirati svoje osjećaje, morate biti svjesni nekoliko stvari. 

Prvo, vjerojatno niste jedina žena u njegovom životu. Ako vara svoju ženu s vama, postoji velika vjerojatnost da vara i druge žene. To bi vam trebalo dati do znanja da mu ne možete vjerovati. Ako je spreman lagati svoju ženu, zašto ne bi lagao i vas? 

Drugo, ne trebate sjediti i čekati da on donese odluku. Većina oženjenih muškaraca ne ostavlja svoje žene zbog ljubavnice. Oni mogu davati obećanja, ali to je uglavnom samo privremeno. Shvatite da će uvijek biti druga opcija, uvijek će vas ostaviti zbog svoje žene. To bi vam trebalo dati do znanja da morate izabrati sebe i maknuti se od njega. 

Treće, ono što radi svojoj ženi, lako može učiniti i vama. Čak i ako ostavi svoju ženu zbog vas, uvijek ćete imati sumnje u njega. Ako je jednom bio spreman varati svoju ženu s vama, postoji velika vjerojatnost da će se ponovno upuštati u takve stvari. Shvatite da nikada nećete saznati pravu istinu o njegovom lošem braku. 
 
Četvrto, morate biti svjesni da ste mu vjerojatno privremeni lijek za porodične probleme. Vaša veza s njim može biti zabavna i seksi, ali na kraju ćete shvatiti da vas on ne voli, već voli ono što mu dajete - odvraćanje pažnje od problema u njegovom braku i dobar provod. 

Peto, ne idealizirajte ga i ne demonizirajte njegovu ženu. Za loš brak nije kriva samo jedna osoba, iako on može pokušavati uvjeriti vas u suprotno. Zapamtite da nećete nikada saznati drugu stranu priče, pa je najbolje da se ne upuštate u takve rasprave.

No comments

Powered by Blogger.