Detaljna astro analiza od 17.04 do 23.04 - Sreća bi mogla da prati Bikove, Vage i Ribe

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analiza od 17.04.2023 do 23.04.2023 za sve horoskopske znakove 


Ovan: Ove sedmice ćete možda osjećati da ste mogli učiniti više, ali ne bi trebalo biti razloga za nezadovoljstvo. Umjesto toga, sada je vrijeme da se fokusirate na učvršćivanje onoga što ste već postigli u svom privatnom životu. Manje atrakcija i više intimnosti će vam doći u prilog. Osim toga, očekujte da će biti sve više poslovnih obaveza, posebno onih uslužnog karaktera. Možda ćete se osjećati kao da nemate predaha, ali ono što će vas najviše živcirati je to što će neki vaši kolege ili suradnici funkcionirati vrlo loše. Pokušat ćete ih usmjeriti da rade savjesnije i učinkovitije. Stoga, ne zaboravite redovito se odmarati kako biste održali ravnotežu između poslovnog i privatnog života. 

Bik: U privatnom životu, okolnosti će uglavnom ići na vašu ruku. Vaša voljena osoba će vas podržavati, iako bi moglo biti manjih verbalnih nesporazuma. Također, očekujte mnoge lijepe ljubavne prilike za one koji su još uvijek sami. Na poslu, možda ćete imati osjećaj da dva koraka naprijed, a jedan unatrag, ali kada zbrojite sve, ipak ste napravili barem jedan korak naprijed. Ova sedmica je dobar trenutak da razmislite o svojim ambicijama i planovima i provjerite jesu li realni. 

Blizanci: Ove sedmice ćete se možda osjećati skloni skrivanju svojih pravih osjećaja, što može izazvati zbrku u vašim odnosima s drugima. Na poslovnom planu, nastavljate razvijati svoju poslovnu budućnost i vidite da sve ide bolje nego što ste očekivali, iako će trebati još malo vremena za dovršetak priprema. Nemojte se živcirati zbog toga jer ćete ipak uspjeti ostvariti svoje ciljeve. Bit će važno ostati fokusiran i strpljiv kako biste nastavili graditi svoj poslovni uspjeh. 

Rak: Za Rakove se predviđa da će se njihovi osobni odnosi poboljšavati iz dana u dan, što će ih potaknuti da budu otvoreniji prema drugim ljudima, posebno prema osobama suprotnog spola. Oni koji su već u vezi moći će biti još bliži jedno drugome. Osim toga, Rakovi će se lako povezivati s novim suradnicima i razmjenjivati ideje, što će dovesti do dinamičnih dana i uspjeha. 

Lav: Za Lavove se predviđa da će postati otvoreniji i opušteniji u svojim privatnim odnosima, a njihova spremnost da vjeruju drugima bit će nagrađena. Iako možda neće uvijek biti u središtu pozornosti, Lavovi će ipak imati uspjeha u svom radu jer će se okolnosti, ljudi i događaji slagati u njihovu korist. 

Djevice: Doživjeti će zahtjevnost u drugim područjima života koja će negativno utjecati na njihove osobne odnose. Preporučuje im se da budu tihi, kako bi izbjegli probleme u komunikaciji. Međutim, poslovno će se Djevice povezati s kolegama izvan njihovog mjesta rada i razmjenjivati iskustva, a neki će putovati što će im donijeti nove poslovne ideje. 

Vaga: U ovom periodu, očekujte puno interakcije s ljudima oko sebe, bilo da su prijatelji, obitelj ili potencijalni partneri. Imat ćete izrazito društveni duh i uživat ćete u ugodnom druženju. No, budite oprezni da ne pružite previše sebe drugima i ne zaboravite na važnost održavanja zdravih granica u odnosima. Što se tiče posla, vaša profesionalnost i zrelost će biti ključni faktori u napredovanju. Moguće je da ćete još uvijek čekati na odgovore od suradnika, ali nemojte se previše brinuti - sve će se razviti prema planu. 

Škorpije: Iako će vaša veza napredovati dobro, bit ćete skloni prevelikom analiziranju svakog detalja i pritom izgubiti spontanost u odnosu. Važno je da se opustite i uživate u trenutku, a ne da se opterećujete previše sitnicama. Obratite pozornost na komunikaciju s partnerom kako biste izbjegli nesporazume. U poslovnom svijetu, imat ćete priliku pokazati svoje sposobnosti i znanje u nekim važnim potezima. Vaš utjecaj će rasti te ćete biti u mogućnosti utjecati na druge. Budite spremni prihvatiti tu odgovornost.

Strijelac: Ovih dana nećete osjećati pritisak u svojim međuljudskim odnosima. Možete uživati u druženju s prijateljima ili partnerom, ili pak u samovanju. Imat ćete humorističan pristup prema svima oko sebe, ali budite oprezni da ne zanemarite važne odnose. Što se tiče posla, bit će teško održavati fokus, jer će vas privlačiti neki drugi interesi. Moguće je da ćete se usredotočiti na duhovne teme ili željeti unijeti neke promjene u vaš dom. Unatoč tome, pokušajte zadržati rutinu u poslu i ispuniti svoje obveze. 

Jarac:  U ovom periodu, vjerojatno ćete se osjećati malo nezainteresirano za ljubavne avanture i veze, jer su vaša pažnja i energija usmjerene na druge stvari. Važno je da ne zapostavite svoju voljenu osobu i da uložite trud u održavanje zdrave komunikacije. Ako postoji nešto što želite promijeniti, najbolje je to raditi postupno i strpljivo. Iako će biti onih koji će vas kritizirati, nastavite raditi prema svom planu i cilju. Vaš trud će se isplatiti i dovesti do uspjeha. 

Vodolije: Ovih dana, vaš privatni život može biti izazovan i pun promjena. Mogućnosti će se pojavljivati i nestajati, a važno je da ostanete fleksibilni i prilagodljivi. U poslu, možda ćete se naći u situaciji u kojoj ćete morati preuzeti veću odgovornost i kontrolu. Važno je da imate povjerenje u sebe i svoje sposobnosti te prezentirate svoje ideje na kreativan i uvjerljiv način. 

Ribe: Vaši privatni odnosi će se razvijati pozitivno, ali mogu postojati manje sumnje koje će biti prolazne prirode. Nemojte pridavati preveliku pažnju ovim sumnjama i pokušajte se usredotočiti na pozitivne stvari u odnosu. Važno je da ne zatvarate vrata srca i da slijedite svoje osjećaje. U poslu, možda ćete osjećati želju da se povučete i radite sami, ali to ne znači da ne možete imati dugoročne planove i ciljeve. Bit će puno zanimljivih ideja koje biste trebali razmotriti.

No comments

Powered by Blogger.