Detaljna astro analiza od 24.04 do 30.04 - Sreća bi mogla da prati Strijelčeve, Škorpije i Ovnove

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analiza od 24.04.2023 do 30.04.2023 za sve horoskopske znakove 


Ovan: Trenutno se nalazi u fazi preispitivanja svojih kriterija i ideala u ljubavi. Ovaj znak je poznat po svojoj odlučnosti i samopouzdanju, ali ovih dana će biti skloniji razmišljanju i analiziranju što je to što žele od svog idealnog partnera. Kako bi pronašli nekoga tko im odgovara, bit će spremni na neke promjene u svom životu. Međutim, važno je da se drže svojih ciljeva i ideala, jer su to kriteriji koje su sami sebi postavili. 

Bik: Možda nije zadovoljan trenutnom situacijom u svom životu, bilo da je riječ o poslu ili osobnom odnosu. Ipak, ovo je prilika za rast i razvoj. Njihova borbenost i energičnost će im pomoći da prevladaju izazove i postignu svoje ciljeve. Njihov pristup može postati uzor drugima, jer znaju što žele i nemaju vremena za suvišna razmišljanja. Međutim, važno je da budu otvoreni za suradnju s drugima, jer je to ključ za uspjeh. 

Blizanci: Možda će biti malo zbunjeni trenutnom situacijom u svom životu. Mogu se osjećati kao da nešto nedostaje ili da nisu tamo gdje bi htjeli biti. Ipak, njihova igračka priroda i sposobnost prilagođavanja pomoći će im da prevladaju ove osjećaje. Bit će vrlo vješti u komunikaciji s drugima na radnom mjestu i imat će sposobnost da iznesu svoje ideje na razumljiv način. Međutim, moraju paziti da ne djeluju preozbiljno ili neozbiljno, već se drže svoje profesije i njenih očekivanja. 

Rak: Ova sedmica započinje lagano i mirno, donoseći užitak u zajedničkoj vezi ili potragu za novim ljubavnim izazovima. Međutim, druga polovica sedmice će biti mnogo strastvenija i intenzivnija, s nekim lijepim susretima ali i nestrpljenjem. U ovo vrijeme je važno ne opterećivati se previše pitanjima, nego uživati u trenutku. Kada je riječ o poslu, vaši nadređeni će pokazivati naklonost prema vama, ali istovremeno će biti teško uskladiti stavove. Oboje želite biti dominantni, no u poslovnom okruženju to nije uvijek moguće. Važno je shvatiti svoje mjesto i ponašati se u skladu s tim, kako biste postigli bolju suradnju. 

Lav: Unatoč tome što će vaše ljubavno raspoloženje ponekad splasnuti, ipak ćete pronaći mrvicu zadovoljstva u svom srcu. Možda nećete susretati mnogo novih ljubavnih prilika, ali ono što ste do sada izgradili u vašoj vezi je garancija za mirnu sedmicu. U suradnji s mladim osobama ili novim suradnicima, bit ćete skloniji iskazivanju svojih emocija nego što bi trebali. Važno je paziti da ne ispadnete neprofesionalni i da se ne izgubite u žurbi. Boljom pripremom i staloženijim pristupom ćete biti uspješniji u svojoj komunikaciji. 

Djevica: Ove sedmice će mnogi biti skloni uložiti sve svoje napore u osvajanje osobe koja im je jako draga, a bit će i mnogo pozornosti koju će privlačiti od drugih. Cijela sedmica će biti usmjeren na rješavanje jednog važnog pitanja vezanog uz komunikaciju. Bit će otvorene mogućnosti za ulaganja, raspoređivanje sredstava ili sufinanciranje, a mnogo toga će ovisiti o vašim znanjima i vještinama u ovom području. Ovo je vaša prilika da pokažete što znate i uspješno riješite ovaj problem. 

Vaga: Za vas će ova sedmica biti vrlo pozitivan kada je riječ o osobnim odnosima. Bit ćete više opušteni i sretniji jer će sve ono što vas je možda mučilo, polako nestajati. Parovi će poboljšati svoj odnos i uživati u mirnijoj i harmoničnijoj vezi. Neki od vas možda osjećaju nedostatak atrakcije, ali to nije razlog za brigu. Iako može biti malo monotono, situaciju možete preokrenuti korištenjem originalnih ideja i smijeha. Najbolje je vrijeme provoditi kod kuće i opustiti se. 

Škorpija: Kada je riječ o ljubavi, nemojte previše analizirati situaciju i razgovarati previše. Dopustite da vaša ljubavna priča ide svojim prirodnim tokom i uživajte u spontanosti. Ova sedmica može donijeti nešto novo u vašem poslu i karijeri, ali neće biti lako. Bit ćete u nesigurnosti i čekat ćete da se situacija razjasni. Krajem sedmice, situacija se čini još složenijom, ali brzo ćete shvatiti što se događa i kako se nositi s tim. 

Strijelac: Ako ste u vezi ili braku, ova sedmica će biti posvećen vašoj porodici. Bit ćete puni ljubavi i pokušat ćete pružiti podršku i razumijevanje onima koji su vam bliski. Oni u novoj vezi možda će se susresti s malim krizama, ali uz malo taktiziranja uspjet će ih prevladati. Kada je riječ o poslu, ovaj tjedan može biti naporan i možete osjećati kao da gubite tlo pod nogama ili da nemate kontrolu nad situacijom. Ipak, ovo je privremeno i surađivanjem i otvorenošću možete prevladati ovu situaciju. 

Jarac: Za Jarca se kaže da će se tokom sedmice suočiti s prilikama za nova poznanstva, ali koja će biti površna. Stoga se preporučuje da smanje svoja ljubavna očekivanja. Oni u vezama će uglavnom dobro prolaziti, no neki bi mogli završiti postojeće priče i okrenuti novi list. Za neke, to bi moglo biti malo radikalnije, ali se savjetuje da ne žure i prvo odvaže prije donošenja konačne odluke. 

Vodolije: Suočavaju se sa povećanom čežnjom i osjećajem usamljenosti u nadolazećoj sedmici. Oni u vezama će se morati suočiti s iskušenjima u odnosu na dominaciju, dok će samci možda previše žuriti s udvaranjem. Unatoč tome, savjetuje se da ne forsiraju stvari i da surađuju s drugima pažljivo slušajući i čitajući između redova. Ono što trenutno ne ide, moglo bi kasnije postati uspješno. 

Ribe: Tokom sedmice će osjetiti malo poboljšanje u društvenom i ljubavnom životu. Oni koji su se već malo zasitili svojih čežnji, osjetit će bolju povezanost sa svojim partnerom, što će osvježiti njihov odnos. Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa, a umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Ostali će biti kreativniji i njihova intuicija će im biti najbolji vodič u poslu.

No comments

Powered by Blogger.