Sve u životu se dešava sa razlogom - Ono što dajemo biće nam vraćeno

Ljubav koju dajemo nikada nije uzaludna, čak i ako se osjećamo slomljeno nakon što ju darujemo nekome tko ne zna cijeniti. 


No, sve ima svoj razlog - možda nećemo primiti ljubav od osobe koju želimo, ali će nam se ljubav vratiti iz drugog izvora koji najmanje očekujemo. Svaka patnja i bol koju osjećamo su tu da nas nauče važne životne lekcije, ništa se ne događa slučajno. 

Važno je imati strpljenja i izdržati kroz bolne trenutke jer će se uskoro ti trenuci pretvoriti u radost. Sve što smo prolazili kroz samoću i patnju će biti zaboravljeno kada se pojavi osoba koja nas cijeni i voli onako kako zaslužujemo. Kada se pronađe prava osoba, uvidjet ćemo da sve što se događalo ima svoj smisao.

Oni koji su nas povrijedili su nam pomogli da prepoznamo pravu ljubav. Sate čekanja na odgovor će zamijeniti ugodni razgovori s osobom koja nas razumije i sluša. Ta osoba nikada nas neće razočarati, dati nam razlog da sumnjamo u njihovu ljubav i postupke. 

Njihova djela će govoriti umjesto riječi i pokazati koliko nam znače i koliko nas vole. Ljubav koju nam pružaju će izbrisati sve loše trenutke iz našeg života, osjećaje neshvaćenosti, usamljenosti i napuštenosti. Oni koji nas vole takvima kakvi jesmo će nam dati krila da poletimo i biti sigurna luka gdje se možemo vratiti. 

Sve suze koje smo prolili zbog nekoga tko je uništio naše snove će na kraju presušiti i nestati. Na naša lica će se vratiti osmijeh i u naš život će se vratiti ljubav koja će nam donijeti mir i spokoj. Tada ćemo shvatiti da sve u životu ima svoj razlog, uključujući i slomljena srca.

No comments

Powered by Blogger.