Ženi je potreba muškarac koji zna slušati - 5 osobina muškarca koji će vas usrećiti

Postoje jasni znakovi koji ukazuju na činjenicu da će žena biti izuzetno sretna uz muškarca kojeg je odabrala kao partnera. 


Muškarac koji posjeduje određene kvalitete i vrline ima potencijal biti izvanredan materijal za brak. Psiholog Aleksandra Strogonova pruža objašnjenje o tim karakteristikama koje otkrivaju da će žena doživjeti sreću pored svog partnera, a evo pet ključnih aspekata: 

1. Samodovoljnost: Taj muškarac ne osjeća potrebu da se oslanja na druge kako bi se osjećao vrijedno i ispunjeno. Međutim, istovremeno iskazuje poštovanje prema dragim ljudima u svom životu i daje sve od sebe za njihovu dobrobit. Njegova partnerica neće se suočavati s ljubomornim ispadiima ili biti zarobljena u "zlatnom kavezu". 

2. Nezavisnost: Ne zavisi od svoje žene, majke, prijatelja ili bilo koga drugog. Samostalno obavlja zadatke koje postavlja sebi i svojoj obitelji, ne oslanjajući se na tuđu pomoć. 

3. Realnost: On je prizemljen i inteligentan, sagledava život kroz objektiv stvarnosti. Spreman je uvijek saslušati svoju partnericu bez osuđivanja ili eskalacije konflikta. 

4. Nedovoljno uspoređivanje s drugima: Ima jasno definirane ciljeve kojima teži i fokusira se na vlastito unapređenje. Ne gubi vrijeme uspoređujući se s drugima i ne posvećuje pažnju tome što drugi ljudi imaju. Kako ovo koristi njegovoj partnerici? To ukazuje na to da neće biti suočena s kompleksima ili nesigurnostima. Ne mora strahovati da će on donositi nepremišljene ili iracionalne odluke samo zato što netko drugi ima nešto bolje. 

5. Samopoštovanje: Muškarac cijeni sebe i ne dopušta nikome da ga iskorištava ili ponižava. Ova osobina je izuzetno važna i za njegovu partnericu jer pokazuje kako će štititi i brinuti se o onima koje voli. Međutim, partnerica takvog muškarca ne bi trebala započinjati igre u kojima ona želi bježati, a on je slijedi. Takvo ponašanje sigurno neće biti tolerirano.

Muškarac s ovim karakteristikama donosi iznimne prednosti u život žene. Sposobnost da bude samodovoljan, neovisan, realan, neusporediv s drugima i da cijeni sebe pruža temelj za zdrav i sretan odnos. Kroz ove kvalitete, partnerica će moći uživati u emocionalnoj sigurnosti, poštovanju i podršci koju pruža ovaj muškarac koji je odabrao biti njen životni partner.

No comments

Powered by Blogger.