Ljubavni horoskop do 25.06 - Bikove čekaju ljubavni problemi, Strijelčevi smanjite očekivanja

Sedmični ljubavni horoskop od 19. juna do 25. juna 2023 


Ovan Romantični Ovan će svakako biti primećen od strane suprotnog pola tokom ovih sedam dana. Ovaj znak i dalje ima snažnu podršku planeta koje će mu pomoći u potrazi za srodnom dušom. Bezbedno je krenuti u akciju i tražiti ljubav na prepunim mestima ili putem interneta. Važno je ostaviti sve sumnje iza sebe i ne bojati se da napravite prvi korak ka sreći. Ako pokažete hrabrost i oslobodite se negativnih misli, možete vrlo brzo prevazići usamljenost. 

Bik Period od 19. do 25. juna je izuzetno povoljan za traženje ljubavi i povećanu komunikaciju. Moguće je da će se neki Bikovi suočiti s poteškoćama, jer će retrogradni Saturn imati negativan uticaj. Ovi problemi će se pre svega odraziti na ljubavne parove. Moguće je da će se Bikovi početi pitati o vernosti svoje srodne duše. Neosnovana ljubomora može biti veoma opasna. 

Blizanci Blizancima koji su u braku se savetuje da izbegavaju rasprave s povišenim tonom, jer to može dovesti do ozbiljnog sukoba u vezi. Zvezde i planete mogu postaviti Blizance pred težak izbor, u tom slučaju je najbolje osloniti se na svoju intuiciju. Treba imati poverenja u svog partnera, jer će inače budućnost veze biti ugrožena. Ako se snovi i želje u ljubavi ne ostvare, nije razlog da okrivite sudbinu. 

Rak Rakovi će tokom ove veoma povoljne sedmice vjerovatno biti skloni laganju ljudima oko sebe. Ovo je posledica početka retrogradnog kretanja Saturna. Posebno proricanje sudbine može pomoći Rakovima da prepoznaju nepoštenje. Ako je Rakovima prioritet samo posao i karijera, ljubavni život može ispaštati. Možda je vreme da ozbiljno razmislite o svom privatnom životu. Snažna energija planeta će gurnuti Rakove u potragu za ljubavlju. Ako želite, budućeg partnera možete pronaći i putem društvenih mreža kako biste uštedeli vreme. 

Lav Ljubav može neočekivano ući u život Lava. Može se sakriti bilo gde, tako da nema smisla sedeti i čekati čudo. Lavi će morati da se često sastaju i komuniciraju s ljudima. Jednostavna tehnika analize energije prema obliku nosa može pomoći Lavi da unapred sazna karakter novog poznanika. Zbog svoje zahtevne prirode, Lavovima može biti teško da pronađu sreću u ljubavnom životu, ali u ovom periodu bi trebali uspjeti. Ponekad ne shvatamo da je ljubav već tu pored nas, samo treba da se osvrnemo oko sebe. 

Djevica Sudbina će poslati Djevici signale koji će pomoći u pronalaženju ljubavi. Treba obratiti pažnju na okolinu, jer osoba koja može biti idealan životni partner može biti veoma blizu. U ljubavnim vezama, moć svesti će pomoći Djevici, jer je izuzetno važno znati kakvu osobu tražite za ulogu partnera. Za Djevice koje su već u vezi, naredna sedmica će biti stabilna i svetla. Zahvaljujući pozitivnom uticaju Marsa i Merkura, Djevice će biti preplavljene osećanjima koja će oživeti dugoročnu vezu. 

Vaga Astrolozi savetuju Vagama da se ne predaju emocijama koje mogu izazvati negativne misli. U svakoj vezi dolazi do kriza, a zadatak Vage je da adekvatno prebrodi teške periode i podrži voljenu osobu u teškim trenucima. Univerzum će pomoći Vagi da promeni karmičke scenarije u ljubavi i da se oslobodi tereta prošlosti. Sećanja na prethodne veze mogu opterećivati mnoge Vage, a to se možda neće svideti njihovim partnerima. 

Škorpije Škorpije mogu biti nezadovoljni svojom trenutnom vezom. Ono što ne bi trebali raditi je pažljivo skrivanje svojih misli od voljene osobe. Moraju se otvoreno i iskreno razgovarati sa svojim partnerom. Rešavanje problema je dobar način da se oni spreče u budućnosti, a ako je zajednički život postao rutina, hitno treba nešto promeniti. Škorpije često dobijaju etiketu osvetničkog znaka zodijaka. U periodu od 19. do 25. juna ne smeju se osvećivati voljenoj osobi. Moraju oprostiti uvrede i negativnosti kako bi pronašli mir. 

Strijelac Strijelcima se pruža prilika da otvore novu stranicu u životu - da prekinu toksične veze i započnu nove. Kada tražite srodnu dušu, važno je proveriti kompatibilnost. To je izuzetno važno jer će Saturn tokom sedmice skrenuti Strijelce s pravog puta. Slušanje unutrašnjeg glasa pomoći će vam da donesete prave odluke. Svako ko sanja o pronalaženju ljubavi mora preduzeti akciju. Strijelci trebaju biti manje zahtevni prema suprotnom polu. 

Jarac Jarčevima u periodu od 19. do 25. juna više neće smetati mnogi nedostaci njihovih partnera. Shvatiće da prava ljubav leži u prihvatanju voljene osobe onakvom kakva jeste. Univerzalni saveti astrologa mogu pomoći usamljenim Jarčevima da pronađu srodnu dušu. Nije neophodno izlaziti i upoznavati nove ljude u javnosti, dovoljno je aktivirati se na društvenim mrežama ili koristiti online platforme za upoznavanje. 

Vodolija Vodolija ne može sjediti i čekati da ljubavna sreća sama dođe. Važno je delovati i tražiti pravu osobu, uz proveru kompatibilnosti. U periodu od 19. do 25. juna Vodolije će imati sreće. Planete će im dati samopouzdanje, što će pomoći u uspostavljanju ljubavnog života. Topli letnji dani će stvarati dobro raspoloženje, što znači da je vreme da izađu iz kuće i uđu u svet ljubavnih avantura. Prilikom odabira partnera, bolje je biti selektivan. 

Riba Ribe mogu očekivati avanture i globalne promene u ljubavnoj sferi. Međutim, u ovom periodu astrolozi preporučuju uzdržanost. Saturn u retrogradnom hodu može postaviti prepreke na putu. Ljubav je divan osećaj, ali ako želite, možete uživati u samoći i živeti za svoje zadovoljstvo. Ribe se mogu zaljubiti u bilo koju osobu po svojoj želji. Saveti astrologa o tome kako zavesti određeni znak zodijaka mogu pomoći u povećanju šansi za uspeh. U postojećoj vezi, nema razloga da se plašite svojih osećanja i izražavanja ljubavi.

No comments

Powered by Blogger.