Muškarac otvorio dušu: "Ljubavnica će vam biti zanimljiva dok ne ostanete bez supruge"

Kao muškarac koji je u braku, osjećam odgovornost da pružim savjet mlađim i starijim muškarcima o pitanju preljube. 


Kada vidim muškarce koji varaju svoje supruge, osjećam se zgroženo. Želim podijeliti jednu važnu spoznaju s vama. Istina je da je čitava privlačnost preljube upravo u skrivanju. To je ono što donosi adrenalin i što vas tjera da počinite preljubu. 

Ali nemojte to raditi iz ljubavi, jer da je ljubav u pitanju, ostavili biste svoju suprugu i započeli odnos s osobom koju volite. Gorak je istina da će vam ljubavnica biti zanimljiva samo sve dok se skrivate i iskušavate "zabranjeno voće". No, kada shvatite da vas prva osoba odbaci zbog vaše preljube, dolazi do ružnije strane stvarnosti. 

Mnogi muškarci tada okrivljuju svoje supruge ili partnerke kao razlog zašto varaju. Tvrdit će da ne dobivaju ono što žele u svojoj vezi ili braku. Iz tog razloga su, navodno, bili prisiljeni pronaći nekoga izvan veze tko će im pružiti ono što im nedostaje. No, teško je priznati da je problem u nama samima.

Možete se vi viđati s stotinu drugih žena uz svoju suprugu, ali niti jedna od njih vam neće biti privlačna ako vas napusti vaša partnerka ili supruga. Da je stvarno drugačije, već biste davno ostavili ženu s kojom ste u vezi ili braku i živjeli s ljubavnicom. 

No, to ne želite jer volite svoju ženu koja vas čeka kod kuće dok vi svoje komplekse smirujete na drugim mjestima. Uživate dok ne dođe trenutak istine, a tada shvatite koliko ste bili glupi. Nema adrenalina, strasti ili emocije koja vrijedi izdaji prema dobroj ženi. Ne postoji razlog zašto biste nanijeli bol ženi koja vas voli. Vrijeme je da odrastete i prestanete se igrati - to ne priliči zrelom i pametnom čovjeku.

No comments

Powered by Blogger.