Neka on trči za tobom, a ne i za njim: 5 navika koje vas ponižavaju u očima muškarca

Kada žene žele zavesti muškarca koji im se sviđa, često mogu napraviti greške koje ih samo udaljavaju od njega. 


Ponekad, iz želje da se pokažu u najboljem svjetlu, mogu preterati i umesto da privuku pažnju muškarca, deluju očajno. Evo pet navika koje žene trebaju izbegavati ako žele uspešno zavesti muškarca: 

1. Ne molite za komplimente i izjave ljubavi: Iako je prirodno da žene vole čuti lijepe stvari o sebi i dobijati komplimente, ne treba tražiti da vam partner izrazi svoje divljenje ili ljubav. Ako primetite da to tražite od njega, samo ćete sebe dodatno poniziti u njegovim očima, jer će pomisliti da tražite pažnju i potvrdu. Stoga, izbegavajte ovakve situacije. 

2. Imajte svoje interese i hobije: Važno je da u vezi zadržite svoje vreme i interesovanja koja vas ispunjavaju. Retko koji muškarac voli kada je žena konstantno prisutna i na raspolaganju. I on želi imati svoje vreme i prostor. Kada mu to omogućite, on će biti više vezan za vas. Sloboda je često faktor koji nas vezuje za nekoga. 

3. Ne budite sklone ogovaranju: Većina muškaraca ne voli kada žena stalno ogovara druge ljude ili se bavi tuđim problemima. Ovakvo ponašanje ukazuje da nemate sopstvene životne interese i vrednosti. Zašto biste trošile vreme raspravljajući o tuđim životima, problemima i događajima ako imate sopstveni život? Muškarci to itekako primećuju i može ih odbiti. 

4. Ne budite uvek dostupne: Nemojte držati telefon stalno u ruci kako biste odmah odgovorile na poruke i pozive. Ponekad je bolje pružiti muškarcu osećaj da mora sačekati. Ako odgovorite odmah ili čak pre nego što je on poslao poruku, može vas smatrati previše dostupnom i neozbiljnom. Dopustite mu da čeka i ponekad se malo više potrudi da privuče vašu pažnju. 

5. Ne trčite za njim čim vas pozove: Kao što je prethodno pomenuto, ne budite lako dostupne. Kada vas pozove da se vidite, nemojte odmah trčati. Proverite prvo da li imate svoje obaveze i recite mu to otvoreno. Pokažite mu da i vi imate svoje vreme i obaveze te da ne možete uvek biti dostupni kad god on poželi. Na taj način, postavićete granice i on će početi cijeniti vaše vreme i trud. 

Važno je da budete svesne svoje vrednosti i da ne pokušavate da se dopadnete muškarcu na račun gubitka sopstvenog identiteta. Budite svoje i pružite mu priliku da vas upozna i zavoli onakvu kakva zaista jeste. Uspešno zavođenje nije o pokušaju da se promenite kako biste nekoga zadovoljili, već o prihvatanju sebe i stvaranju zdravog odnosa zasnovanog na međusobnom poštovanju i privlačnosti.

No comments

Powered by Blogger.