Draga ženo, Sve što duguješ, duguješ sebi prvo

Draga ženo, Želim ti prenijeti duboko značenje kako bi mogla pronaći istinsku radost u svom ženstvenom biću, svom životu i svom unutarnjem spoznajanju. 


Prvo i najvažnije, oslobodi se ograničavajuće ideje o tome kako bi "trebala" biti kao žena. Sve što dugujemo, prvenstveno dugujemo sami sebi. Ti si poput plamena koji gori, centar kreativne energije. Tvoja ključna svrha je da njeguješ taj plamen, da dopustiš svjetlosti i vatri da očiste sve oko tebe. 

Tvoja sreća ne ovisi o prisustvu muškarca. Tvoja sposobnost da pronađeš ispunjenje, brineš o sebi i doprineseš svojoj dobrobiti je ključna. Nije važno hoćeš li se identificirati isključivo kao žena ili osjećati i muškarčevu energiju u sebi. Ono što je bitno je da osjećaš unutarnju harmoniju. 

Iz te pozicije, bit ćeš osnažena da donosiš odluke, da biraš kome ćeš reći "da" ili "ne", koga ćeš slijediti ili sebi krenuti drugim putem. Ako odlučiš pratiti put čovjeka, to ne znači da se umanjuješ ili ponižavaš, već da se pruža prilika da podijeliš svoju svjetlost, da dodatno obogatiš i obasjaš svoj svijet. 

Međutim, možeš podržavati samo onoga čiji put se poklapa s tvojim, tko razumije tvoju svrhu i tvoj put. Možda nećeš odmah naići na tu osobu, ali to ne znači da će tvoji drugi snovi biti zanemareni. U ovom svijetu ima mnogo područja koja čekaju tvoju svjetlost. 

Možda je tvoja putanja sudbinska, prvo postati potpuno ispunjena samom sobom, očistiti se od svega suvišnog i tuđeg. Samo kad spoznaš svoju pravu i autentičnu suštinu, bit ćeš u mogućnosti prepoznati istinsku povezanost s drugima. Sjaj ne znači uvijek biti nježan i obazriv. 

Svjetlost može biti različitih oblika i intenziteta, ali ključno je znati kako je koristiti. Odbaci potrebu da upravljaš ili utječeš na druge. Prvo nauči upravljati samom sobom - to je tvoja unutarnja ženska snaga. Kada majstorski usmjeriš tu žensku energiju, čuda će se događati. Neka tvoj život bude putovanje prema unutarnjoj ravnoteži i autentičnosti. Neka tvoja svjetlost sjaji jasno i čisto, donoseći radost ne samo tebi, već i svijetu oko tebe.

No comments

Powered by Blogger.