Ženske mudrolije: Draga, zaslužuješ muškarca koji ćete držati kao kap vode na dlanu

Svi mi zaslužujemo partnera koji duboko razumije vrijednost koju donosimo u njihov život. 


Partnera koji nas voli ne samo zbog onoga što jesmo, već i zbog onoga što postajemo zajedno. To je partner koji ostaje uz nas, bez obzira na sve prepreke koje se mogu pojaviti na našem putu. Zaslužujemo nekoga tko je strpljiv i spreman uložiti trud u naš odnos. 

Nekoga tko ne bježi kad stvari postanu teške, već se bori za nas i za našu sreću. Partnera koji razumije da ponekad podižemo zidove kako bismo se zaštitili od boli, ali se trudi da ih sruši kako bismo zajedno rasli. Važno je imati partnera na koga uvijek možemo računati.

Osjećaj sigurnosti u vezi je od ključne važnosti, znati da nas partner neće ostaviti na hladnoći, da nas neće dovesti u pitanje i da će nas cijeniti bez obzira na sve. Zaslužujemo ljubav koja je stabilna i koja nas ispunjava. Partnera koji nas čini posebnim, koji nas vidi kao najbolju stvar koja mu se dogodila.

Osjećaj da smo prioritet u njihovom životu, da nas brinu i da žele samo najbolje za nas. Nekoga tko nas neprestano voli i potiče da budemo bolji ljudi. Partnera koji ne može zamisliti svoj život bez nas, koji nas vidi u svojoj budućnosti. Osjećaj da nas gledaju kao čarobno biće koje donosi svjetlost u njihov svijet.

Zaslužujemo partnera koji nas nikada ne smatra teretom, već privilegijom. Nekoga tko vjeruje u nas i u budućnost koju gradimo zajedno. Nekoga tko nikada ne odustaje od nas i zna koliko smo vrijedni kad smo zajedno. Svi mi zaslužujemo partnera koji shvaća dragocenost veze s nama i koji zna što ima kad smo uz njega.

No comments

Powered by Blogger.