Ljubavna astro prognoza do 08.10 - Vage razočarane u ljubav, Škorpije čeka ponuda za brak

Pregled sedmičnog ljubavnog horoskopa za period od 2. do 8. oktobra 2023. godine za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Ova sedmica naglašava važnost ravnoteže između materijalnih briga i emocionalnih veza za osobe rođene u znaku Ovna. Možda ćete osjećati potrebu da budete darežljivi prema svom partneru, što je divno, ali važno je ne zamijeniti ljubav sa materijalizmom. Ljubav se ne mjeri samo poklonima, već i prisutnošću i toplinom koju pružate jedno drugome. 

Bik: Ove sedmice, Bikovi će se osjećati privlačnije i samopouzdanije nego ikad, što će im pomoći da budu hrabriji u izražavanju svojih želja i prioriteta u ljubavi. Ovo je savršeno vrijeme za preuzimanje inicijative u svom ljubavnom životu. Ako ste već u vezi, duboki razgovori će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje i razmislite o budućim koracima. 

Blizanci: Blizanci će ove sedmice težiti dubljim emocionalnim vezama. Bićete skloni introspekciji i traženju dublje duhovne povezanosti sa svojim partnerom ili potencijalnim partnerom. Nemojte se plašiti izražavanja svojih ranjivosti, jer to može dovesti do veće intimnosti. Ako ste slobodni, mogli biste privući nove obožavatelje, pa iskoristite tu priliku. 

Rak: Zvijezde vas ove sedmice potiču da se družite i pomiješate sa svojim društvenim krugom. Aktivnosti poput odlaska na zabave ili organiziranja druženja mogu vam pomoći da upoznate nove ljude. Ako vam partner nedostaje zbog udaljenosti, razmislite o planiranju posjete ili virtualnom izlasku kako biste održavali povezanost. Tehnologija može biti vaš saveznik u održavanju veze. 

Lav: Za Lavove, ova sedmica donosi sklad između profesionalnih uspjeha i romantičnih prilika. Vaša samopouzdanost će vas učiniti privlačnijim partnerima, ali budite pažljivi da ne kompromitirate profesionalnu etiku. Ako ste već u vezi, vaša asertivnost može ojačati vašu vezu i privući pažnju partnera. 

Djevica: Djevice bi mogle imati obaveze u karijeri koje zahtijevaju dodatnu pažnju. Važno je da ostanete uspješni u poslu, ali nemojte zaboraviti svoju voljenu osobu. Mali gestovi ljubavi mogu ojačati vašu vezu. Ako ste slobodni, budite otvoreni prema potencijalnim partnerima i komunicirajte o svojim težnjama. 

Vaga: Možda ćete se osjećati razočarano u svom romantičnom životu, ali zapamtite da su nesuglasice sastavni dio svake veze. Ako ste u vezi, ova sedmica poziva na oprez u komunikaciji kako biste izbjegli nepotrebne nesporazume. Važno je raditi na razumijevanju i rješavanju problema. 

Škorpija: Ova sedmica može donijeti ponude za brak za Škorpije koje su u predanoj vezi. Ako ste spremni za taj korak, budite otvoreni i optimistični prema budućnosti. Samci bi mogli privući nekoga posebnog. Otvorenost za ljubavne mogućnosti može dovesti do iznenađujućih susreta. 

Strijelac: Strijelčeve ove sedmice mogu mučiti stres na poslu, ali ne zaboravite brigu o svom zdravlju i romantičnim aktivnostima. Harmonizirajte svoje vrijeme kako biste bili prisutni u svojoj vezi i radili na očuvanju ravnoteže. Komunikacija s partnerom o zdravstvenim pitanjima ili promjenama u načinu života može jačati vašu vezu. 

Jarac: Ove sedmice, Jarčevi bi mogli upoznati nekoga novog ili ojačati postojeću vezu. Budite otvoreni za ljubavne mogućnosti i hrabro izražavajte svoje osjećaje. Vaša asertivnost može doprinijeti pozitivnom razvoju odnosa. 

Vodolija: Vodolije će se suočiti s izazovima na poslu, ali važno je organizirati svoje vrijeme kako biste se bavili ljubavnim životom. Uključite partnera u svoje svakodnevne aktivnosti kako biste ojačali vezu. Izbjegavajte impulzivne reakcije i komunicirajte otvoreno kako biste izbjegli sukobe. Samci bi mogli upoznati nekoga na radnom mjestu ili tokom zdravstvenih aktivnosti. 

Ribe: Ove sedmice, Ribe trebaju posvetiti pažnju porodičnim odnosima kako bi stvorile emocionalnu podršku za svoj ljubavni život. Razgovarajte s članovima porodice kako biste razumjeli svoje romantične težnje. Ovo je idealno vrijeme za jačanje osnova vaše veze i razmišljanje o budućnosti. Samci bi mogli uživati u ljubavnim susretima i smijehu.

No comments

Powered by Blogger.