Nije ženi potreban muškarac da bi bila jaka - Žena je najjača kada je sama 

Žena pokazuje svoju unutrašnju snagu i samostalnost sve dok nije zaljubljena, ali ljubav i prisustvo pravog muškarca mogu da je pretvore u najranjiviju osobu na svijetu. 


U životu svake žene, povremeno se pojavi izuzetno snažan muškarac sa harizmatičnom energijom. Njegova prisutnost se može osjetiti čak i kada nije u blizini; njegova energija potpuno obuzima žensko tijelo, smiruje njene misli, a centar njene ženstvenosti, materica, postaje ispunjen toplim i svijetlim vibracijama života. 

U prisustvu takvog muškarca, čak i najaktivnija i najdinamičnija žena, čak i one sa jakim karakterom, može postati nježna kao pilić. U njoj se iznenada budi čitav buket ženskih osobina. Ona odjednom želi kuhati, brinuti se o njemu, čistiti kuću, čekati ga s posla, i možda, po prvi put u svom životu, njeno tijelo svjesno izgovara: "Želim dijete s ovim čovjekom." 

Obično, sa ovim muškarcem, ona počinje da doživljava istinsko zadovoljstvo u seksualnom odnosu, oseća posebnu svetlost i snagu. Njena ženstvenost se budi na hormonalnom nivou. Voli njegov miris, tijelo, pogled i glas... Pored njega, može se osećati glupo i slabo, ali to je ne brine. Naprotiv, smije se sebi i shvata koliko je prijatno povremeno biti ranjiva. 

U njegovom prisustvu, ne želi se takmičiti, dokazivati, niti se intelektualno meriti s njim. Prvi put u svom životu, želi samo da sluša! U takvom odnosu, žena počinje da procveta, prepoznaje snagu tog muškarca i harmonizuje se kroz njega. Počinje da voli ne samo svojim umom, već celim svojim ženskim bićem.

Međutim, ako zaronimo dublje, shvatamo da joj ovaj muškarac čak i nije potreban. Ona doživljava stanje probuđene prirode koje je preplavljuje samo u njegovom prisustvu. Možda je po prvi put u svom životu, samo pored njega, osećala se kao prava žena! Kako se može prepustiti tom osećaju? To dovodi do hiper-napora kako bi bila najbolja, odgovarala njegovim očekivanjima, i zaslužila ga. 

Žena daje sve više i više. Na kraju, on odlazi. U većini slučajeva, takvi muškarci se pojave u životu žene i odu da joj pokažu koliko nije spremna za jake i zrele odnose. Jer njemu ne treba robinja, niti sluškinja, već žena koja se može ispuniti, i čijom ljubavlju može ispuniti i sebe! Nakon njegovog odlaska ostaje bol, neizdrživa bol povratka u drugu stvarnost, gde se više ne oseća 100% ženom, gde nema snažnih ruku i sigurnog pogleda, gde se ne može opustiti i osećati...

No comments

Powered by Blogger.