Pomrčina Sunca u Vagi 14.10 - Jarčevi se rješavaju toksičnih ljudi, Ribe pazite na finansije

Nadolazeće pomračenje Sunca 2023. godine obećava značajne promjene i transformacije u životima svih astroloških znakova. Ova pomračenja donose energiju koja će potaknuti različite aspekte života i potaknuti nas na introspekciju i promene. 


Ovan (21. mart - 19. april): Ovogodišnja pomračenja Sunca će vas potaknuti da se dublje pozabavite sobom i vašim identitetom, ali i kako se odnosite prema drugima. Možda ste već osetili inspiraciju da budete autentični i hrabri u izražavanju svojih želja. Sada ćete biti podstaknuti da težite harmoniji u međuljudskim odnosima. 

Bik (20. april - 20. maj): Pomračenja će uticati na vašu duhovnost i zdravlje. Razmišljaćete o tome kako se brinete o sebi i kako poboljšati svoje psihičko blagostanje. Ovo je vreme kada ćete možda doneti odluke o promeni svojih dnevnih navika i brizi o sebi. 

Blizanci (21. maj - 20. jun): Pomračenja će naglasiti vaše prijateljske odnose i kreativnost. Možda ćete razmisliti o tome s kim se želite povezati i kako bolje izraziti svoje emocije i talente. Očekujte promene u ljubavnim odnosima. 

Rak (21. jun - 22. jul): Nakon što ste se bavili karijerom i odgovornostima, sada će pomračenje Sunca uticati na vaš emocionalni svijet i kućni život. Mogli biste se suočiti s izazovima vezanim za unutarnje emocionalne procese. Važno je raditi na sebi kako biste se oslobodili stresa. 

Lav (23. jul - 22. avgust): Pomračenja će vas inspirisati da istražujete visoko obrazovanje i avanture. Osećaćete potrebu da izađete iz svoje zone udobnosti i upoznate nove ljude. Vaša radoznalost će rasti, a vi ćete se osećati inspirisano da usavršavate svoje veštine. 

Djevice (23. avgust - 22. septembar): Fokus će biti na vašim emocionalnim vezama i finansijama. Razmišljaćete o vrednostima i kako bolje iskoristiti svoje talente za finansijski uspeh. Ovo je vreme kada ćete možda doneti odluke o investicijama. 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar): Pomračenja će se događati u vašem znaku i suprotnom znaku (Ovan), što će uticati na vaše odnose i lični razvoj. Radite na ravnoteži između ličnih ciljeva i partnerskih odnosa. 

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar): Pomračenja će vam doneti promene u svakodnevnoj rutini i duhovnom razvoju. Osećaćete potrebu da se brinete o svom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti. 

Strijelac (22. novembar - 21. decembar): Ovogodišnje pomračenja Sunca donose akciju u vaše kreativne i društvene poduhvate, Sag. U proleće se pomračenje Sunca u Ovnu dogodilo u vašoj petoj kući romantike i samoizražavanja, dajući vam snagu da koristite svoj glas i tražite priznanje za svoje umetničke talente. 

Jarac (22. decembar - 19. januar): Fokus će biti na emocionalnom blagostanju i karijeri. Radite na izlasku iz toksičnih odnosa i postavljanju jasnih ciljeva za profesionalni razvoj. 

Vodolija (20. januar - 18. februar): Pomračenja će vas gurati da izađete iz svoje zone udobnosti i steknete nove vještine. Radite na izražavanju svojih ideja i komunikaciji. 

Ribe (19. februar - 20. mart): Osećaćete potrebu da se pozabavite svojim finansijama, vrednostima i emocionalnim vezama. Radite na razvoju svoje nezavisnosti i fokusirajte se na svoje ciljeve. 

Ova pomračenja donose priliku za lični rast i transformaciju u različitim aspektima vašeg života. Važno je otvoriti se za promene i prilagoditi se novim izazovima kako biste iskoristili ovo energično vreme.

No comments

Powered by Blogger.