Sedmični horoskop od 09.10 do 15.10 - Sreća će da prati Vage, Bliznace i Škorpije

Pavel Globa, poznat astrolog, otkriva što nam se dešava u periodu od 9. do 15. oktobra. Evo što zvijezde poručuju za svaki horoskopski znak


Ovan: Ovan treba razumjeti da svaka osoba ima svoje pozitivne i negativne osobine. Važno je naučiti surađivati s voljenima, prijateljima i kolegama kako biste postigli sreću i u ljubavi i u poslu. Pokušajte vidjeti dobro u ljudima koji izazivaju negativne reakcije. Također, razmotrite mogućnost putovanja ili poslovnog putovanja kako biste osvježili svoj um. 

Bik: Bikovima se preporučuje da izbjegavaju brzu hranu i provode više vremena na svježem zraku. Venera neće automatski obnoviti vašu svijest, pa je važno da sami radite na tome. Razmislite o početku bavljenja sportom i redovitim vježbanjem. Osobe koje su u dugim vezama i obitelji možda će se suočiti s izazovima na poslu. 

Blizanci: Blizanci će imati pozitivan utjecaj na potragu za novim hobijima i oslobađanje negativnih emocija. Aktivnost i dinamika pomoći će vam da se brže riješite stresa. Mars će vam pomoći pronaći motivaciju i ljubav prema životu. Budite fleksibilni i izbjegavajte postavljanje zahtjeva prema drugima. 

Lav: Lavovi će postići uspjeh komunicirajući s prijateljski nastrojenim osobama. Važno je prevladati depresivne misli i ne zaboraviti se opuštati kako ne biste izgorjeli na poslu. Bilo bi korisno govoriti istinu češće, jer će se skrivene emocije uskoro početi otkrivati. Nemojte podcjenjivati važnost ljubavi.

Djevica: Djevice bi trebale obratiti više pažnje na sebe, ali na zdrav način. Vjerujte u podršku koju vam Univerzum pruža, a vikend će vam donijeti posebnu podršku. Fokusirajte se na budućnost i ne zadovoljavajte se trenutnim uspjehom. Ljubav će biti prisutna ne samo za slobodne Djevice, već i za one u dugim vezama. 

Vage: Vage bi trebale izbjegavati osjećaj zavisti prema drugima. Svatko ima svoj put i probleme, pa je važno razumjeti tu raznolikost. Financijska sreća posjetit će Vage prema kraju sedmice. Umjesto okrivljavanja drugih, analizirajte vlastito ponašanje. U ljubavi dajte više nego što očekujete. 

Škorpije: Škorpijama je idealno vrijeme za promjene u okruženju, selidbu, ili ostvarivanje ambicioznih planova. Važno je boriti se protiv stresa, jer može uzrokovati probleme i loše zdravlje. Sada je vrijeme da pravilno procijenite tko zaslužuje vašu pažnju. Nema potrebe raditi ustupke drugima. 

Strijelac: Strijelčevi bi trebali naučiti opraštati greške drugima, ali i biti oprezni prema onima koji su ih ranije izdali. U ljubavi, cijenite ono što već imate. Nemojte kriviti sudbinu. U poslu će biti uspješni, ali ne u svemu. Nadogradite svoje vještine kako biste poboljšali svoje performanse. 

Jarac: Principi Jaraca mogli bi biti izazvani ove sedmice. Stvari u koje ste vjerovali mogu se promijeniti i iznenaditi vas. Nemojte se zaustavljati i ne odustajati čak i kad doživite neuspjeh. 

Vodolija: Vodolije ne bi trebale odbijati izlaske i komunikaciju s inspirirajućim ljudima. Aktivnosti koje vas ispunjavaju pomoći će vam da se nosite sa stresom. Putovanja i zajedničke aktivnosti s obitelji bit će posebno korisni. Pripazite na energijske vampire i pazite na svoje zdravlje. 

Ribe: Ribe bi trebale izbjegavati pokretanje novih stvari, jer to može donijeti probleme. Ljudi će možda tražiti da ispunite obećanja koja ste ranije dali. Pripazite na svoju karmu i trudite se ispraviti svoje greške umjesto da pravite nove.

No comments

Powered by Blogger.