"Ne trči za muškarcem, neka on trči za tobom" - Žene koje rade 3 stvari su mnogima neodoljive

Nemoj trčati za muškarcem. Pusti ga da trči za tobom... 


Ove žene možda nisu modeli, ali izgleda da poseduju neku vrstu magije zbog koje muškarci trenutno padaju pod njihov šarm... 

1. Daju muškarcu priliku da ih osvoji: One ne jure za muškarcem. Žena koja zna kako zavesti muškarca ne pokušava ga loviti. Nastavlja živjeti kao da uopšte ne razmišlja o vezi s njim. Dopušta mu da preuzme inicijativu. On zove, planira sastanak, plaća u kafiću. To radi jer shvata da se muškarac zaljubljuje kada daje. Ona razumije da muškarac treba osjećati da te čini sretnom. Ako osjeća da cijenite ono što radi (kada prihvatite ono što nudi, kada mu uputite kompliment i zahvalite mu), bit će opčinjen vama! 

2. Dopuštaju muškarcu da pokaže svoju vrijednost:Jednom kad muškarac počne osjećati zaljubljenost prema vama, lako je postati nestrpljiv. Želite znati kada će biti idući sastanak, kada će se ponovno javiti, kakvi su mu planovi. Ali žena koja zna kako natjerati muškarca da se zaljubi ostaje strpljiva. 

Daje prostor vezi da se prirodno razvija jer želi vidjeti kako on rješava situacije. Shvaća da ju mora osvajati i dokazivati joj da je vrijedan njezine pažnje. Dopušta da se to dogodi, čak i kad ponekad doista želi nazvati ga i pitati što se dešava između njih. Ali shvaća da joj je strpljenje saveznik, pa čeka da se on javi. To joj pokazuje je li dostojan biti njen muškarac. 

3. Pokazuju svoje osjećaje: Žena koja zna kako natjerati muškarca da se zaljubi u nju ne gubi vrijeme raspravljajući o tome kako se prema njoj treba ponašati. Ona jednostavno muškarcu daje do znanja što joj se sviđa, a što ne. Za muškarca je važno znati da li sve radi kako treba. Sve ostalo ovisi o kvaliteti čovjeka. Zato podijeli ono što osjećaš. Ako kaže ili učini nešto što te čini negativnom, obavijesti ga. Pristojan čovjek će želeti da se više trudi. 

Zato nemoj trčati za muškarcem. Pusti ga da trči za tobom. Budi strpljiva. Daj mu vremena da se brine o tebi. I reci mu kako se osjećaš.

No comments

Powered by Blogger.