Sreću ne možete pronaći sve dok čekate pohvalu i priznanje drugih ljudi

Imate moć upravljati svojim emocijama i ponašanjem, ali ne možete kontrolisati djelovanje drugih ljudi.


Održavanjem kontrole nad vlastitim emocijama sprječavate druge da imaju snažan uticaj na vas. Često se suočavamo s ljudima oko nas koji ne djeluju u skladu s našim principima i idealima, što može značajno utjecati na nas. Međutim, mi smo ti koji odlučujemo dopustiti drugima da utječu na nas. 

Bitno je ne gajiti ogorčenost zbog stvari koje ne možemo promijeniti. Ovaj fenomen, u kvantnoj fizici poznat kao kvantna zapletenost, opisuje da kada se dvije čestice nađu u odnosu jedna prema drugoj, dodirnu se na bilo koji način, mijenjaju se zauvijek. One utječu na druge čestice čak i kad se razdvoje.

Ovaj odnos može se primijeniti i na međuljudske odnose. Ako imate kolegu koji konstantno kritizira vaš rad ili je stalno loše raspoložen, te negativne vibracije mogu utjecati na emocije vaših kolega i proširiti se na druge aspekte života, uključujući odnose s porodicom.  Ako prepoznate da određeni odnos uzrokuje patnju, važno je prekinuti taj odnos. Evo nekoliko savjeta:

1. Princip potiska: Budite oprezni i dajte vremena ljudima oko vas da pokažu svoje pravo lice. Nemojte se ponovno razočaravati u iste stvari. 

2. Odluke donosite vi: Ne dopustite drugima da utječu na vas. Budite svjesni svoje snage i prepoznajte svoje vrijednosti. 

3. Niste ono što drugi misle: Prihvatite sebe i druge takvima kakvi jeste, ne dopustite da drugi definiraju vašu vrijednost. 

4. Na vas utječe samo ono što dopustite: S obzirom na kvantnu zapletenost, nastojte držati negativne vibracije i energiju drugih što dalje od sebe. Postavite granice na utjecaje na vas. 

Neka drugi budu onakvi kakvi žele, ali neka to ne utječe na vas. Držite se svojih principa i unutrašnje snage. Nedaće će proći, vjetar će se smiriti. Pamtit ćete da na vas utječe samo ono čemu dopustite uticaj.

No comments

Powered by Blogger.