Ako želite normalnog muža tražite onog koji posjeduje 3 osobine - Mudro viđenje Tkačev

Kako bi trebao izgledati normalan suprug? Sveštenik Andrej Tkačev dijeli svoje mišljenje na ovu važnu temu.


Prema njegovim riječima, današnje djevojke često se suočavaju s izazovom pronalaženja odgovarajućeg partnera i teško im je pronaći normalnog muškarca. On naglašava da puko vjersko opredjeljenje ne garantuje da je neko normalan. Muškarac može biti vjernik, ali istovremeno može biti lijen, neozbiljan ili jednostavno loša osoba. Savjetujući djevojke u potrazi za životnim partnerom, otac Andrej Tkačev ističe nekoliko ključnih stvari koje bi trebale tražiti u muškarcu: 

Želja za djecom: Ako muškarac ne pokazuje želju za osnivanjem porodice i djecom, te ako tvrdi da je s vama samo zbog vas, sugeriše da bježite od takve veze. Normalan čovjek, kako fizički tako i mentalno, često teži stvaranju porodice s potomstvom. 

Vrijednost i radna sposobnost: Idealni suprug, prema Tkačevu, trebao bi biti muškarac koji zna zarađivati novac i brinuti se o financijskim potrebama porodice. Ako muškarac može pridonijeti osnovnim potrebama domaćinstva, tada se smatra dostojnim partnerom. 

Odsustvo loših navika: Ako muškarac ima stabilan posao, pokazuje interes za osnivanjem porodice, i istovremeno nema loše navike, smatra se dobrim kandidatom za brak. Otac Tkačev ističe važnost razmatranja životnih navika prije svega drugoga. 

Pri tome, naglašava da je pitanje vjere posljednje koje bi trebale razmatrati. Ako muškarac iskazuje želju za djecom, iskazuje ljubav i poštovanje prema vama, te je spreman preuzeti odgovornost za obitelj, tada ga preporučuje kao partnera kojeg trebate uhvatiti prije nego što ga netko drugi to učini. Nema potrebe čekati ili previše razmišljati; važno je prepoznati kvalitete dobrog supruga kada ih vidite.

No comments

Powered by Blogger.