Neurednost žene se ne može sakriti - 5 jasnih znakova da žena ne brine o sebi

Lako je uočiti kada žena brine o svom izgledu, ali još lakše primijetiti kada to nije slučaj. 


Iako se moderni proizvodi mogu koristiti kako bi se prikrile pojedine stvari, neki znakovi nemarnosti su jednostavno očiti. Možemo posegnuti za suhim šamponom kako bismo prikrili činjenicu da već dva sedmice nismo oprali kosu, ili nanositi dezodorans iznova i iznova kako bismo zamaglili stvarnost da se danima nismo okupali. 

No, ni ti trikovi nisu dovoljni da skriju potpunu neurednost. Kada žena ne brine o svom tijelu, to je lako primijetiti, a evo nekoliko stvari koje to jasno pokazuju: 

Miris: Bez obzira na količinu parfema koju koristimo, neće moći zamaskirati činjenicu da se danima nismo okupali. Parfem ne eliminiše miris. 

Previše šminke: Pretjerano korištenje šminke, poput tonu pudera na licu, može ukazivati na to da žena pokušava sakriti nedostatke kože. Briga o koži je ključna, a previše šminke može djelovati suprotno.
 
Nokti: Stanje noktiju često otkriva koliko netko brine o sebi. Žene koje ne pridaju važnost higijeni i izgledu često imaju iskrzani lak, ispucale nokte ili neujednačen izgled noktiju. 

Zglobovi: Prljavština se često nakuplja oko zglobova, posebno ispod gležnjeva. Čistoća ovih područja ukazuje na to koliko netko ulaže truda u čišćenje i njegu tijela.

Cipele: Osoba koja brine o svom izgledu uvijek će pripaziti da su joj cipele čiste i uredne. Ako netko ne mari za izgled svojih cipela, to može odražavati opću nebrigiu prema vlastitom izgledu. 

U konačnici, briga o sebi i vlastitom izgledu odražava se na različite aspekte života, a pažnja prema detaljima može govoriti mnogo o osobi.

No comments

Powered by Blogger.