Postoje i te žene koje znaju da ih muž vara - I šute: Veoma važna poruka za njih

Postoje žene koje su spremne zanemariti vlastite osjećaje i sreću kako bi živjele u iluziji savršene ljubavne priče. 


Među tim ženama su i one koje su se udale, a brak smatraju svojim svijetom. Mogu imati komplekse niže vrijednosti, osjećati se nesposobnima da se samostalno nose sa životom ili jednostavno vjerovati da nemaju drugu opciju. Neki od tih žena su suočene s bolnom situacijom uhvaćenih u preljubi svog supruga.

Prvi put, to im slama srce. Osjećaju ogorčenje i hladnoću, ali shvate da moraju ostati tu, možda pod utjecajem obećanja da se neće ponoviti ili zbog prisustva djece, što dodatno otežava odlazak. Mnogi neodgovorni muškarci igraju na kartu braka kako bi ostvarili svoje sebične ciljeve. Oni se žene ženama koje im odgovaraju, grade porodicu, a zatim se ponašaju kako god žele. 

Bez obzira na koliko puta izjavljuju kajanje, često ne mijenjaju svoje obrasce ponašanja. To postaje njihov način života. Žena koja se nađe u takvoj situaciji trebala bi shvatiti da nije "zaglavljena". Morala bi biti svjesna da ima opciju izlaska iz te situacije, te da ne mora ostati s nekim tko joj nanosi bol, bez obzira na sve razloge. Žena ima snage da ostvari sve što poželi, djeca nisu teret, a propali brak nije teret. 

Bolje je započeti ispočetka kao pojedinac nego nastaviti zajednički život s nekim tko vas povrijedio. Lakše je krenuti dalje od nule nego živjeti život koji je ravno nuli. Treba biti žena koja zaslužuje ljubav i poštovanje, a ne žrtva koja trpi ono što ne zaslužuje. 

Važno je zaboraviti na snove o ljubavi zauvijek i savršenom braku čim je partner iznevjerio povjerenje. Ako vaš muž nije poštovao vas i vaš brak, nema potrebe dodatno mu poklanjati poštovanje. Umjesto toga, trebate postaviti svoje granice i biti žena koja cijeni sebe i svoju sreću.

No comments

Powered by Blogger.