Sedmična astro analiza od 04.12 do 10.12 - Sreća bi mogla da prati Djevice, Škorpije i Ribe

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 04.12 do 10.12.2023 


Ovan: Ovnovi će u periodu od 4. do 10. decembra pronaći motivaciju ključnom za svoj napredak. Iako neće doživjeti značajan kreativni razvoj, mogu se osloniti na svoj naporan rad kako bi očuvali postignuti uspjeh, bilo da je riječ o finansijskoj osnovi ili ljubavnoj vezi. Važno je da Ovnovi budu oprezni prema intuiciji koja bi ih mogla iznevjeriti ove sedmice. 

Bik: Bikovi će se suočiti s izazovima u ljubavnim vezama, gdje Venera nagovještava probleme i regresiju. Savjetuje im se da budu autentični u traženju ljubavi te da donose informirane odluke. Također je važno eliminirati negativne utjecaje iz života kako bi se očuvala stabilnost. 

Blizanac: Blizanci će se suočiti s teškoćama koje će ih učiniti jačima. Ovaj period može djelovati kao odskočna daska za njih, s izazovima koji će ih pratiti dugoročno. Tokom ove sedmice, Blizanci bi mogli susresti osobu od povjerenja ili novog prijatelja. 

Rak: Rakovi su potaknuti da razmišljaju o vlastitoj promjeni na bolje, uz oprezno prihvaćanje novih izazova. Univerzum će postaviti teške, ali ostvarive zadatke pred njih. Ovaj period može biti ključno za osobni rast i promjene u ljubavnom i poslovnom području. 

Lav: Lavovima će ljubav predstavljati izazov, s teškoćama u održavanju stabilnosti u vezi. Međutim, ove poteškoće postupno će nestati, omogućujući im mirniji vikend. Važno je pravilno prihvatiti ljude i njihova raspoloženja kako bi očuvali pozitivan odnos. 

Djevica: Djevice će doživjeti značajne promjene u okolini, pozivajući ih da budu smireni, razumni i mudri. Ovo je povoljan period za stvaranje novih izvora prihoda ili jačanje postignutog uspjeha. Također je povoljan trenutak za unapređenje ljubavnih odnosa. 

Vaga: Vage se potiču da razmišljaju o svijetloj budućnosti, stvaraju planove i donose sudbonosne odluke. Uprkos naporima, ovo će biti naporan period, ali s potencijalom za grandiozne promjene. Savjetuje se Vagama da obave planirane kupovine tokom ove sedmice. 

Škorpija: Škorpije će se suočiti s izazovima koji će im možda učiniti život predvidljivim. Snalažljivost i zadržavanje tajni ključni su za uspjeh. Samci i odgovorne Škorpije imat će izuzetan uspjeh u različitim sferama života.

Strijelac: Strijelcima će nedostajati mira, suočavajući se s različitim problemima i nečim ili nekim tko im smeta. Motivacija će biti visoka, ali postavljanje prioriteta ključno je za uspjeh. Ovo je vrijeme za dijeljenje svojih planova s voljenima. 

Jarac: Jarčevima je potrebna smirenost, razumnost i mudrost. Savjeti voljenih mogu im pomoći u prevladavanju izazova. Važno je izbjegavati gubitak vremena na negativne kontakte i ojačati ljubav ovladavanjem ljubomorom i zavišću. 

Vodolija: Vodolijama će vanjska podrška biti od koristi, uprkos njihovoj sklonosti oslanjanju samo na sebe. Ovo je vrijeme za razmišljanje o svijetloj budućnosti, stvaranje planova i postizanje ciljeva. Samousavršavanje ne bi trebalo prestati, čak i uz manjak snage. 

Riba: Ribe imaju priliku pokazati svoje najbolje strane u različitim područjima života. Ovaj izazvoan, ali važan period može im donijeti sreću ne toliko u pobjedama, već u samom procesu postizanja ciljeva. Važno je uživati u trenutku i ne odustati od učenja novih vještina. Bliski ljudi će razumjeti Ribe, a lažni prijatelji će se povući.

No comments

Powered by Blogger.