Sedmična astro analiza od 18.12 do 24.12 - Sreća bi mogla da prati Lavove, Vage i Jarčeve

Pavel Globa je priznati stručnjak u svjetskom astrološkom području. Donosi nam detaljnu sedmičnu astro analizu od 18.12 do 24.12.2023 


Ovan: Ovnovi bi trebali više razmišljati o drugima nego o sebi u ovom periodu. Sebičnost im može biti glavni neprijatelj, a briga i dobrota će se vratiti srećom početkom sljedeće godine. Nema potrebe za nepromišljenim potezima - bilo u ljubavi, poslu ili financijama. Astrolozi preporučuju Ovnovima da se pozabave dugovima i planiraju stvari za početak sljedeće godine. 

Bik: Ako Bik nije raspoložen za nešto, preporučuje se da se opusti sam ili u društvu bliskih osoba. Putovanja i poslovna putovanja mogu biti opasna, pa je bolje ne ići predaleko. Oni koji se osjećaju umorno trebaju odmoriti, a komunikacija s najmilijima može pomoći da se oslobode negativnih misli i emocija. 

Blizanci: Blizanci trebaju biti oprezni u donošenju važnih odluka i izbjegavati ishitrene postupke, posebno u ljubavi. Raskid veze prije Nove godine nije najbolja opcija, a samci bi trebali paziti da ljubav ne stavljaju iznad drugih ciljeva. Važno je zadržati smirenost i izbjeći nepromišljene odluke. 

Rak: Rakovi trebaju biti skromniji i tiho čekati svoju sreću umjesto da se hvale svojim uspjesima. Privremeno prekidanje komunikacije s problematičnim ljudima može izbjeći nevolje. Preporučuje se izbjegavati fizičku aktivnost i ograničiti posjete teretani u ovom periodu.

Lav: Ovo je povoljno vrijeme za dugoročno planiranje za Lavove. Važno je uhvatiti se za svaku priliku koja može osloboditi malodušnost i donijeti nadu u bolje. Intuicija može biti manje prisutna, pa se preporučuje donošenje odluka na temelju iskustva i razumijevanja, a ne samo emocija. 

Djevica: Djevice trebaju izbjegavati forsiranje prijateljstava i ljubavnih veza te ne ispitivati svoju snagu. Fizička aktivnost trebala bi biti umjerena, a novčani bonus trebao bi se pažljivo trošiti kako se ne bi potrošio na stvari koje neće donijeti sreću. Važno je razmišljati dugoročno. 

Vage: Za Vage je važno osloboditi se očekivanja koja se mogu razlikovati od stvarnosti. Ako trebate djelovati, hrabrost je potrebna, ali pazite da ne postane nepromišljenost. Planove ne biste trebali dijeliti sa strancima, posebno uoči Nove godine. 

Škorpija: Škorpije će proći kroz izazovan period, ali će pokazati snagu. Trebaju izbjegavati rizike u ljubavnom životu i ne podizati vezu na viši nivo. Pružanje emotivne podrške voljenoj osobi može biti ključno, a važno je izbjegavati svađe i konflikte. 

Strijelac: Strijelcu se preporučuje čišćenje prostora od nepotrebnih stvari kako bi osvježio energiju. Uprkos osjećaju kao da je sve stalo, važno je ići naprijed i surađivati s najmilijima kako bi podigli raspoloženje. 

Jarac: Jarčevi će možda trebati podršku najbližih, posebno 22. u mjesecu. Važno je prilagoditi se promjenama i izbjegavati svađe s najmilijima. Negativnost može ugroziti dobro raspoloženje, pa se preporučuje izbjegavanje konflikata. 

Vodolija: Vodolije trebaju raditi u timu i izbjegavati preopterećenje financijskim i radnim zadacima. Kompromis i diplomatija su ključni za održavanje dobrog raspoloženja. Važno je voditi brigu o zdravlju i odijevati se u skladu s vremenskim uslovima. 

Riba: Ribe bi trebale fokusirati pažnju na ugodne stvari i opustiti se uprkos pripremama za Novu godinu. Dobrota iz srca važnija je od priprema poklona, a pažnja prema bližnjima može izbjeći neugodne situacije. 

No comments

Powered by Blogger.