Bog ima razlog za sve, samo mu verujte.

Njegovi planovi uvijek nadmašuju naše. Ne samo da su bolji, već su i duboko ispravni, uzimajući u obzir sve elemente - vrijeme, mjesto i trenutak potrebne za ostvarenje tih planova u našem životu. 


Ako nismo postigli najviši rezultat na testu, nismo dobili posao iz snova, ili nam se nisu ostvarile želje, postoji razlog za to - Božji planovi za nas. Naši ljudski planovi često se raspadaju jer On ima svoje razloge. Možda nismo postigli željeni uspjeh jer Bog želi da razvijamo ljudskost u ovom trenutku našeg života. Naučit ćemo da postizanje visokih rezultata ne određuje nužno našu inteligenciju.

Ako nismo dobili posao iz snova, možda je to zato što Bog razumije da postoji bolje polje za nas, gdje možemo procvjetati. Stvari koje smo žudjeli možda nam nisu date jer Bog želi da cijenimo važnije aspekte života. Uči nas da najvažnije stvari nemaju nužno materijalni oblik. 

Možda nismo dobili željeni odgovor jer Bog očekuje da razgovaramo s Njim u molitvama. On nas čeka, a to znači da bismo trebali čekati i na Njegove odgovore. Bog drži ključeve naših života, napisao ih je davno, i stoga je važno razumjeti da će se sve promijeniti u pravo vrijeme i na mjestu koje je On odabrao, čak i ako trenutno stvari ne idu prema našem planu. Jednostavno moramo imati vjeru u Njega.

No comments

Powered by Blogger.