Mlad mjesec u Jarcu 11.01 - Djevice razjasnite svoje želje, Jarčevi ovo je vaš trenutak

Kako će mladi Mjesec u Jarcu utjecati na svaki horoskopski znak


Ovan: Ovan, sada je vrijeme da zauzmete poziciju vođe koja vam je suđena. Mladi Mjesec u Januaru puni vašu desetu kuću karijere, reputacije i naslijeđa, stvarajući idealan trenutak za postavljanje ciljeva u profesionalnom životu i razvoj konkretnih planova kako ih postići. Mars, vaš nebeski vladar, također je posvećen i odlučan, potičući vas da mudro rasporedite svoje vrijeme, energiju i resurse. Finansijske i profesionalne prilike su pred vama, a vaš trud sada može rezultirati dugoročnim uspjehom. 

Bik: Novootkrivena perspektiva može poslužiti kao inspiracija za vaš profesionalni put, Bik. Razmislite o svojim ličnim vrijednostima i uvjerenjima, posebno kada planirate svoj napredak. Mladi Mjesec aktivira vašu devetu kuću obrazovanja, mudrosti i samootkrivanja, pružajući vam priliku da uskladite financijske ciljeve s temeljnim vrijednostima. Pregledajte što je praktično i produktivno dok gradite svoju stabilnost i osjećaj sigurnosti. 

Blizanci: Ako ne možete potpuno vjerovati partnerstvu, Blizanci, vrijeme je za korak naprijed. Mladi Mjesec u Januaru obasjava vašu osmu kuću zajedničkih ulaganja i tuđeg novca, naglašavajući obnavljanje tema oko financijskih poduhvata i saradnje. Pod utjecajem Saturna u Jarcu, pozvani ste primijeniti ozbiljan i strateški pristup svojim trenutnim ili budućim nastojanjima. Otvorenost za iskrene razgovore o financijskoj odgovornosti doprinosi stabilnosti vaših odnosa, bilo ličnih ili poslovnih.

Rak: Razmislite o temeljima i budućnosti vaših partnerstava, Rak. Mjesec se obnavlja u Jarcu kroz vašu sedmu kuću dogovora, kompromisa i odnosa jedan na jedan. Osim prilike za obnavljanje, mladi Mjesec naglašava zrelost i stabilnost oko vaših osobnih i profesionalnih obaveza. Ako želite učvrstiti vezu, iskoristite priliku da razmotrite strukturu veze i razmislite o dugoročnom planiranju. Budite iskreni prema sebi o tome je li veza spremna na odgovornost. 

Lav: Savladajte svakodnevne poslove i unesite više discipline u svoj život. Mladi Mjesec u Jarcu donosi plodnost i obnovu u vašu šestu kuću zdravlja i radne rutine. Fokusirate se na stvaranje strukture oko svakodnevnih poslova. Iako ste rođeni vođa, pozvani ste pregledati i prilagoditi trenutne rutine kako biste ih uskladili s budućim ciljevima. Očistite radni prostor, organizujte raspored, i obratite pažnju na svoje naslijeđe koje odražava vašu pažnju. 

Djevica: Vrijeme je da razjasnite svoje želje, Djevice. Mladi Mjesec u Jarcu stavlja naglasak na vašu petu kuću djece, romantike i umjetničkog izražavanja. Ovo je prilika da usavršite svoje talente s disciplinom koju pruža Saturn. Postavite praktične ciljeve za kreativne projekte i razmislite o novim načinima izražavanja svojih talenata javnosti. 

Vaga: Posvetite se strukturi doma, Vaga. Mjesec se obnavlja u Jarcu preko vaše četvrte kuće doma, porodice i najdubljih osjećanja. Fokusirajte se na stvaranje stabilnosti i strukture u emocionalnom okruženju i privatnom životu. Riješite nesuglasice i postavite granice gdje je potrebno, preuzimajući odgovornost za porodične stvari. 

Škorpija: Unaprijedite komunikacijske vještine kako biste rješavali važne stvari s povjerenjem i jasnoćom. Mjesec se obnavlja u Jarcu kroz vašu treću kuću komunikacije, misli i neposrednog okruženja. Iskoristite priliku za razvoj i usavršavanje tehnika komunikacije u privatnom i profesionalnom životu. Nova suradnja i uvidi čekaju, ali pod utjecajem Saturna, zauzmite metodičan pristup u sticanju znanja i rješavanju problema. 

Strijelac: Osnove financijskih poslova i osjećaj sigurnosti ističu se. Mladi Mjesec u Jarcu preko vaše druge kuće vrijednosti i financija poziva vas na disciplinu i pragmatizam u potrošačkim navikama i percepciji sigurnosti. Ovo je odlična prilika za izgradnju čvrstog temelja, bilo da revidirate proračun ili otvorite štedni račun, istražujući nove strategije ulaganja. 

Jarac: Sretan novi mjesec, Jarče. Prvi lunarni ciklus 2024. godine u vašem znaku pruža priliku za lični rast i samosavladavanje. Dok se fokusirate na samopoboljšanje, ne zaboravite proslaviti svoje snage i postignuća. Mladi Mjesec vas poziva da postavite ciljeve za narednu godinu i usredotočite se na evoluciju i poboljšanje, bilo da razvijate nove vještine ili kontrolirate vlastite navike. 

Vodolija: Usmjerite energiju prema unutra, Vodolije. Mladi Mjesec dodiruje vašu introspektivnu dvanaestu kuću iscjeljenja, predaje i privatnosti, naglašavajući vaš život iza kulisa i strukturu vaših mehanizama suočavanja. Stvaranje privatnog prostora za samorefleksiju i iscjeljenje važno je za vaše blagostanje, osobito ako se suočavate s prošlim traumama koje utječu na vaš osjećaj autoriteta.

Ribe: Vaše vizije budućnosti postaju jasnije, Ribe. Mladi Mjesec u Januaru obnavlja vašu jedanaestu kuću asocijacija, društvenih poslova i profesionalnih ciljeva. Ovo je prilika da postavite praktičan plan za uspjeh i slavu koju žudite. Pored osjećaja pripadnosti, imate disciplinu i fokus za stvaranje novih puteva za suradnju i rast. Ovo je vrijeme da utemeljite svoje snove i pretvorite svoje vizije u stvarnost, postavljajući dostižne ciljeve i jačajući veze s kolegama.

No comments

Powered by Blogger.