Postoji samo jedan način da privučete pažnju muškarca – Da volite sebe

Razumijem da svaka od nas teži postati prava žena, a jedan od najljepših komplimenata koje možemo čuti od muškarca je da smo "prava žena". Kako postati takva? Gdje početi? Kako prepoznati pravu ženu?


Prava žena ne traži svađu. Veze nisu samo romantična udvaranja, izjave vječne ljubavi i porodična udobnost. To je i posao koji zahtijeva puno vremena i truda, a žene se često suočavaju s izazovima. Borimo se sa samima sobom, vlastitim nesavršenostima i onim što smatramo nepravdom iz naše perspektive. Ponekad pokušavamo mijenjati muškarca stalnim edukacijama i objašnjenjima strukture ženske duše, trošeći mnogo energije. 

No, prava žena voli i cijeni sebe do te mjere da neće ulaziti u beskrajne rasprave, neće pokušavati nekoga poučavati ili dokazivati nešto. Umjesto toga, ili će prihvatiti situaciju i naučiti s njom živjeti, ili će odlučiti krenuti dalje i birati ono što joj stvarno treba. Duhovni razvoj ima značajan utjecaj na ženski osjećaj samopouzdanja. Pametne i lijepe žene koje postižu mnogo u životu često ne osjećaju stvarnu ljubav prema sebi. 

Nesigurnost može zračiti na različite načine, poput dopuštanja drugima da previše utječu na njih ili inzistiranja na prevelikom poštovanju. Samoljublje je ključno; važno je osjećati srž u sebi, vjerovati u vlastite principe i imati sposobnost suzdržavanja od izražavanja unutrašnjih osjećaja u javnosti. Žena koja voli sebe neće ovisiti isključivo o muškarčevoj ljubavi. 

Ona zna što želi u vezi i ima hrabrosti izraziti svoje želje. Ne boji se biti sama, što joj omogućava da jasno komunicira sa muškarcem o svojim potrebama. Ne gomila pritužbe i nezadovoljstvo, već smireno izražava svoje želje. Muškarci koji su emocionalno iscrpljeni zbog posla često traže emocionalno punjenje u životnim partnerima. 

Međutim, žena koja ne voli sebe može od partnera očekivati da joj pruži ono što sama sebi ne može. Prava žena, s druge strane, donosi vlastiti emocionalni kapital u vezu, ne očekujući da partner popuni praznine u njezinom životu. Ona je ispunjena i spremna davati. Prava žena je također svestrana. Veze su moguće samo s osobom koja je slična sebi. 

Žena koja se razvija, postavlja ciljeve u životu i radi na vlastitom samorazvoju privlači sličnog muškarca. Imati san ili cilj u životu daje smisao, a žena koja podupire druge u ostvarivanju njihovih ciljeva postaje samosvjesna i sretna. Prava žena nije fiksirana isključivo na muškarce. Da biste privukli muškarčevu pažnju, morate prvo voljeti sebe i biti sretni sami sa sobom. 

U fazi upoznavanja, važno je ne fokusirati se odmah na jednog kandidata, već privući više opcija i pažljivo odabrati onog koji najbolje odgovara. Ako volite sebe, nećete se gubiti u vezama koje vam ne donose sreću, već ćete se usmjeriti prema onima koje zaista cijenite. U zaključku, prava žena je zadovoljna svojim životom, uvijek u pokretu i uvijek ima ciljeve koje želi postići. Ona je osoba koja inspirira druge, širi toplinu i svjetlost, gradeći temelje sveobuhvatne ljubavi u svojoj duši.

No comments

Powered by Blogger.