Jake žene su sa razlogom tako privlačne - One doživljavaju ljubav na 10 drugačijih načina

Jaka žena, to je neko ko zna da je briga o sebi imperativ, i koji istovremeno zna kako se izboriti za sebe, bez obzira na okolnosti, ne čekajući spasitelja ili zaštitnika da joj bude oslonac. 


Ona je topla, ali i otporna, lijepa, ali i hrabra. Evo deset razloga zašto jake žene drugačije pristupaju odnosima s muškarcima: 

Veza nije njen spas: Jake žene ne ulaze u vezu da bi izbjegle samoću. One znaju svoju vrijednost i biraju partnera iz ljubavi i privlačnosti, ne iz očaja ili straha od samoće. Partnerstvo s njom znači slobodu i sigurnost jer je samosvjesna i sigurna u sebe. 

Znaju što žele: One jasno znaju što traže u partneru i životu. Prije nego se posvete nekome drugome, istražuju svoje potrebe i želje. Ne gube vrijeme na nebitne veze. 

Vidjele su odnos kao ravnopravan: Očekujući smisao od partnera, također su spremne dati isto. Traže partnera koji će obogatiti njihov život, ne materijalno, već emocionalno i duhovno. 

Emotivno su zrele: Jakim ženama lako je razgovarati. One su sposobne nositi se sa svojim emocijama na zreo i inteligentan način, pa su rasprave s njima kultivisane i produktivne. 

Otvoreno izražavaju svoje potrebe: Ako nešto smeta jakoj ženi u vezi, ne ustručava se to reći. Problemi se rješavaju otvoreno i bez okolišanja. 

Traže partnera, ne spasitelja: One traže partnera sa kojim će zajedno graditi budućnost, nekoga tko će biti uz njih u dobru i zlu. 

Nisu pretjerano ljubomorne: Imaju povjerenja u sebe i svoje partnere te izbjegavaju nepotrebnu ljubomoru. 

Znaju da odnos zahtijeva trud: Jakim ženama nije važno samo udobnost u odnosu, već i spremnost za zajedničko suočavanje s izazovima. 

Izbjegavaju negativnost: Pozitivan pristup životu je ključan za njih. Nisu zainteresirane za toksične odnose ili negativne vibracije. 

Imaju svoje ciljeve i snove: Imaju vlastite ambicije i očekuju podršku u ostvarivanju istih od svog partnera, isto kao što su spremne pružiti podršku u ostvarenju partnerovih ciljeva.

No comments

Powered by Blogger.