Ljubavnica bez dlake na jeziku: “Da si se više trudila, sad te ne bi varao sa mnom”

Često se događa da nevina i povremena ljubavna avantura preraste u nešto više - u brak. Koliko često? 


Pa, prilično često, moglo bi se reći. Želimo vam predstaviti ispovijest Kristiana, žene koja je bila sigurna u svoje postupke, čak i ako su oni mogli nauditi drugima. Nikada nije ni pomislila da bi mogla biti "druga žena" u nečijem životu. Sve je počelo kada je Kristian upoznala Breda na svom novom poslu. 

Bred joj je odmah bio simpatičan i zanimljiv, ali s obzirom na to da je u to vrijeme bila u vezi, a on oženjen, nije previše očekivala. Ipak, provodili su dosta vremena zajedno - razgovarali, pili kafu, dijelili pauze. Ta njihova bliskost trajala je oko godinu dana, sve dok Bred nije napravio prvi korak ka nečemu više. 

"To me je zaista zaintrigiralo i osjećala sam se veoma sretno zbog toga. Svi oko nas primijetili su promjenu u našem odnosu", navodi Kristian. Njihova tajna veza počela je, a Kristian je bila oduševljena i presrećna. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, počelo ju je smetati što Bred i dalje svake večeri odlazi svojoj ženi. Osjećala je želju da ga ima samo za sebe i misao da bi mogla biti "druga žena" izluđivala ju je.

Konačno, odlučila je da Bredu kaže da sve prizna svojoj ženi, što je on na kraju i uradio. Razveo se od svoje tadašnje supruge i oženio Kristian. Iako je okolina osuđivala Kristianin postupak, ona se time nije mnogo opterećivala. Njeno srce bilo je ispunjeno - ostvarila je svoj san. 

Kristian ističe da nije ona kriva za razvod, već da je krivac Bredova bivša supruga. Smatra da je ona trebala više da se potrudi oko svog muža, jer da jeste, možda ga ne bi izgubila. "Na kraju, ljubav je pobijedila", zaključuje Kristian.

No comments

Powered by Blogger.