Prestani lagati samu sebe, nikad mu nećeš biti ništa više od zabave - Iskrena pruka ljubavnice

Ako se upustite u vezu s oženjenim muškarcem, morate biti svjesni da postoji velika vjerovatnoća da ćete biti povrijeđeni.


Iako možda tvrdite da je vaša veza samo fizička i da se samo dobro zabavljate, važno je razumjeti da će na nekom nivou ipak biti uključena osjećanja. Često žene koje se upuštaju u ovakve veze pokušavaju prevariti same sebe, ali duboko unutar sebe znaju istinu. 

Bez obzira na to koliko dobro zvuči izgovor koji smislite kako biste opravdali svoja osjećanja prema oženjenom muškarcu, ništa ne može promijeniti činjenicu da kada jedna osoba vara, druga osoba će biti povrijeđena. Mnoge žene koje se upuštaju u vezu s oženjenim muškarcem govore same sebi pet laži kako bi se osjećale bolje. Evo koje su te laži: 

Ono što njegova žena ne zna ne može je povrijediti: Ovo je velika zabluda. Čak i ako njegova žena trenutno ne zna za aferu, to ne znači da je ta istina neće povrijediti kada je otkrije. To što je trenutno ne zna ne umanjuje bol koju će osjećati kad sazna istinu. Njih dvoje su se zakleli na vječnu ljubav, a afera će samo uništiti tu vjeru. 

Naša veza je čisto fizička: Mnoge žene koje se upuštaju u afere pokušavaju uvjeriti same sebe da je njihov odnos samo fizički, da nema emocija u igri. Međutim, često se osjećanja razviju kad provodite toliko vremena sa nekim i dijelite intimne trenutke. 

Nisam toliko luda da se zaljubim: Ovo je još jedna velika laž. Čak i ako ste svjesni da je on oženjen i da nema namjeru ostaviti svoju suprugu, to ne znači da se neće razviti osjećaji. Zaljubiti se u nekoga s kim ste intimni nije uvijek stvar izbora, već ponekad nešto što se jednostavno dogodi. 

Kada dođe vrijeme, ostaviće svoju ženu zbog mene: Ovo je iluzija. Većina muškaraca koji varaju svoje supruge nikada neće napustiti svoje bračne partnere. To su samo prazna obećanja kojima vas drže zainteresiranima. 

Ona je loša prema njemu, ne zaslužuje ga: Ovo je tipična izjava koju će oženjeni muškarac uputiti svojoj ljubavnici kako bi opravdao svoje postupke. Istina je da većina ljudi u sretnim brakovima nema potrebu za aferama, već je to znak dubljih problema u vezi koju treba rješavati na ispravan način.

No comments

Powered by Blogger.