Ako muškarca morate moliti za ljubav onda to i nije ljubav!

Ponekad muškarci nisu tako složeni. Kada je muškarac pravi muškarac i kada je zaljubljen, nećete morati razbijati glavu pokušavajući shvatiti gdje stojite s njim. 


Ako je muškarac iskreno zaljubljen u vas, njegova djela će govoriti više od njegovih riječi. Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati moliti da učini bilo što za vas ili mu doslovno crtati što očekujete od njega, jer će rado pružiti sve što zaslužujete. Kada muškarac želi biti s vama, bit će s vama bez izgovora, drame, sumnje ili neizvjesnosti. I što je najvažnije, nećete morati ga nikada moliti za ništa.

Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati ga moliti da vas uključi u svoj život. On će spremno otvoriti vrata svog života za vas. Otvoreno će vam pokazati koliko ste mu važni, razgovarat će s vama o budućnosti u kojoj ste vi jedan od glavnih likova, i trudit će se da svi znaju da ste s njim. Neće vas skrivati; željet će cijelom svijetu pokazati da ste njegova ljubav. 

Ako je muškarac istinski zaljubljen u vas, nećete morati moliti da vam pošalje poruku. Samo će vam poslati pažljivu poruku i željet će vam pružiti pažnju kroz cijeli dan. Male geste će vam pokazati koliko vam znači i koliko mu je stalo do vas. Slanje poruka tokom dana bit će mu užitak, jer će mu biti važno da se osjećate voljeno i željeno. Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati moliti da se lijepo ponaša prema vašim prijateljima i porodici. 

Neće biti potrebe opravdavati njegovo ponašanje, jer takvo ponašanje u vašoj vezi neće biti prisutno. Bit će svjestan koliko su vam ti ljudi važni i učinit će sve što može kako bi im se dopao. Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati moliti da izlazi na spojeve s vama - čak će ih on planirati. Željet će vas iznenaditi i nastavit će s igrom osvajanja. 

Neće dopustiti da ljubav između vas izgubi iskru i učinit će sve što može da plamen i dalje gori. Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati moliti da prekine kontakt sa svojom bivšom. Sam će to učiniti jer mu je to logično. Neće poduzimati ništa što bi moglo dovesti u pitanje njegovu predanost prema vama. 

Ako je muškarac zaista zaljubljen u vas, nećete morati moliti da otvori svoje srce i iskreno razgovara o svojim osjećajima. Neće se bojati pokazati svoje osjećaje i bit će otvoren za razgovor o njima. Pokazat će vam svoje najdublje emocije i dati vam do znanja da ste mu najvažniji. Nećete morati moliti da se prema vama odnosi s poštovanjem - on će to činiti jer ste vi njegova prioritet. 

Ako se ne osjećate tako, ako morate moliti da vas uvrsti u svoj život, onda on ne zaslužuje vašu prisutnost. Ako se ne poštujete, ako ne dobijate ono što zaslužujete, vrijeme je da odete. Jer zaslužujete nekoga tko će vam to dati bez da ga molite, nekoga tko će biti ponosan na vas i tko će držati sveću za vašu ljubav.

No comments

Powered by Blogger.