Sedmična astro analiza od 01.07 do 07.07 - Sreća će da prati Ovnove, Rakove i Ribe

Sedmična astro analiza od 01.07 do 07.07 za sve znakove Zodijaka 


Ovan: Ovan će tokom ove sedmice doživjeti značajan uspjeh jer će se pojaviti mnogo pozitivnih momenata u različitim životnim sferama. Međutim, na početku sedmice, posebno u ponedjeljak, mogu se pojaviti izazovne situacije koje će zahtijevati promjenu planova. Ipak, generalno gledano, sedmica će biti uspješna i povoljna za Ovna. Očekuje ih prilika da započnu romantične veze ili da se povežu s nekim na dubljem nivou. Ključno je biti iskren prema sebi i prema drugima kako bi se iskoristile sve prilike koje dolaze. 

Bik: Bik bi trebao hrabro priznati svoje greške iz prošlosti jer će to povećati njegov ugled u porodici i radnom okruženju. Ovaj znak će pokazati svoju snagu i stabilnost, ne pokolebati se pred problemima, već ih rješavati samostalno. Finansijski će Bik biti stabilan, ali će se možda naći pred važnim odlukama koje će morati brzo donijeti. 

Blizanci: Blizanci će imati sreće u ljubavi, posebno oni koji žele unaprijediti svoje postojeće veze. Očekuju ih pohvale i uspjehi, iako se razlog za to može naći u raznim područjima života. Da bi održali ovaj uspjeh, trebat će im oprez i sposobnost da svoje uspjehe drže u diskreciji. Također, ova sedmica je povoljna za pronalaženje novih prijatelja i potencijalnih partnera. 

Rak: Rakovi u vezi trebaju posvetiti maksimalnu pažnju svojim partnerima nakon radnog dana. Romantika, zajedničke aktivnosti i putovanja bit će od koristi za ovo horoskopsko značenje. Univerzum će pružiti Raku mnoge sretne prilike, a ključno je da ih prepoznaju i iskoriste. Ova sedmica će im pomoći da prevladaju svoje loše navike i slabosti, što će imati pozitivan uticaj na njihov uspjeh u svim aspektima života. 

Lav: Lavovi će od 1. do 7. jula morati biti posebno pažljivi i koncentrisani. Mogu se pojaviti nove promjene koje će uticati na njihovu sreću. Kućni poslovi, kao što su čišćenje i kuhanje, biće uspješni. Odgovorni Lavovi, posebno oni u poljima tačnih nauka i brojeva, moći će postići uspjeh na poslu.

Djevice: Djevice trebaju voditi računa o svojim voljenima i pružiti im podršku. Promišljenost će im pomoći da izbjegnu nepotrebne probleme. Merkur će ojačati vjeru ovih ljudi u vlastite sposobnosti, te će biti povoljno vrijeme za osvježavanje garderobe ili putovanja. Djevice mogu bezbrižno obavljati kupovine ili putovati izvan grada, kako poslovno, tako i rekreativno. 


Vage: Vage će u ovom periodu moći istražiti svoje kreativne sposobnosti i posvetiti se romantici. Trebaju izbjegavati negativne ljude i baviti se hitnim kućnim poslovima ako primijete probleme. Važno je izbjegavati ekstremne reakcije i djelovati u skladu sa situacijom, analizirajući sve okolnosti. Kupovina će biti korisna aktivnost za Vage tokom ove sedmice. 

Škorpije: Škorpije će pronaći motivaciju kroz duhovne prakse i meditaciju. Ova sedmica će biti povoljna za prevazilaženje strahova, predrasuda i kompleksa. Važno je da se Škorpije bavi samopromišljanjem i da koristi ovaj period za unutarnji rast. Potrebno je izbjegavati osvetoljubivost, što je njihov najgori porok tokom ovih dana. 

Strijelac: Strijelci trebaju naučiti prihvatiti kritike od voljenih i prijatelja, te ne bojati se priznati svoje greške. Trebaju čuvati svoje planove u tajnosti kako bi izbjegli potencijalne probleme sa neprijateljima. Ova sedmica je povoljna za pomirenja i rješavanje nesuglasica. 

Jarac: Jarčevi bi trebali očekivati smanjenje sukoba i svađa, te vrijeme međusobnog razumijevanja. Radnim danima mogu povećati svoj autoritet među kolegama i dobiti dodatne finansijske poticaje. Vikend je idealan za rekreaciju, susrete s voljenima i opuštanje kroz zabavu. Bavljenje kućnim poslovima može biti dobar način za bijeg od radne rutine. 

Vodolije: Vodolije će uživati u veoma pozitivnim i energičnim danima. Sreća će ih pratiti u ljubavi i finansijskim aspektima, što će im omogućiti da troše novac bez brige. Ova sedmica je povoljna za traženje srodne duše, druženje s porodicom i pozivanje prijatelja u posjetu. Također će biti više aktivnosti u kući koje će im donijeti zadovoljstvo. 

Ribe: Ribe bi trebale iskoristiti ovu sedmicu za rješavanje važnih problema. Imaju dovoljno snage i energije za postizanje svojih ciljeva. Samostalnost će biti ključni kvalitet za Ribe u ovom periodu. Također je povoljan period za romantiku, izlaske i povezivanje s voljenima.

No comments

Powered by Blogger.