Mlad Mjesec u Raku 05.07 - Strijelčevi se posvećuju porodici, Blizanci moguć novčani dobitak

Šta mogu da očekuju horoskopski znakovi tokom Mladog Mjeseca u Raku 05.07 


Ovan Sa ovim mladim Mjesecom koji pada u vašu matičnu zonu, osjećat ćete snažnu potrebu za više vremena provedenog s najbližima i voljenima. Integracija ovog kvalitetnog vremena u vaš obično užurbani raspored pomoći će vam da se osjećate povezanije i sigurnije kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti. Ova zona također nadgleda vaše unutarnje emocije, stoga je važno izdvojiti vrijeme za usklađivanje sa potrebama vašeg srca. Možda će vam aktivnosti poput meditacije ili vođenja dnevnika pomoći da se oslobodite i postavite pozornicu za osobno iscjeljenje i dublje samospoznaje. 

Bik Mlad Mjesec u vašoj komunikacijskoj zoni potaknut će želju za učenjem i povećanim socijalnim interakcijama. Vaša intelektualna energija je sada na vrhuncu, što znači da ćete vjerojatno biti aktivni u gradskim obavezama, čitanju e-pošte, telefonskim razgovorima ili jednostavno uživanju u razgovorima s prijateljima putem poruka. Bez obzira na aktivnosti, ova dinamična komunikacija pružit će vam stimulaciju i pripremiti vas za sve izazove koji dolaze. Biti otvorenog uma je ključno, a sekstil između Venere i Urana u vašem znaku dodatno će potaknuti vašu kreativnost i originalnost. 

Blizanci Mlad Mjesec aktivira vašu novčanu zonu, što je idealno vrijeme za jasno postavljanje ciljeva u vezi s financijama i planiranje koraka koje trebate poduzeti kako biste ih ostvarili. Može se dogoditi da želite sakupiti sve informacije prije nego što krenete dalje, što je razumno, ali također je važno slušati svoju intuiciju prije nego donesete važne odluke. U ponedjeljak, 8.jula, Merkur u vašoj komunikacijskoj zoni formira sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, što će olakšati razgovor s prijateljima ili kolegama o vašim planovima i ciljevima, čineći ih stvarnijima i ostvarivijima. 

Rak Dobrodošli u godišnji mlad Mjesec u vašem znaku, vrijeme kada se možete posvetiti tome da se bolje brinete o sebi i svojim unutarnjim potrebama, kao što su samopouzdanje, identitet i stavovi. Možda ćete osjetiti potrebu za nekom vrstom transformacije, bilo da je riječ o promjeni pristupa društvenim mrežama ili osvježavanju vašeg životopisa. Investiranje u te napore sada će vam donijeti velike koristi. Bitno je da se osjećate autentično i da predstavljate sebe svijetu na način koji je u skladu s vašim istinskim bićem. U ponedjeljak, 8.jula, kada Venera u vašem znaku ostvari sekstil s Uranom u vašoj društvenoj zoni, vaši napori za osobnim rastom i samostalnošću mogli bi biti pozdravljeni i podržani od strane prijatelja i kolega. 

Lav Mlad Mjesec pada u vašu zonu duhovnosti, naglašavajući važnost unutarnjeg rada i brige o vašem psihičkom zdravlju nad vanjskim postignućima. Ipak, nema ničeg lošeg u tome da se posvetite osobnom rastu, a što više ulažete truda u brigu o sebi, to će vam se više isplatiti. U ponedjeljak, 8.jula, Merkur u sekstilu sa Jupiterom u vašem sektoru dugoročnih ciljeva može vam donijeti inspiraciju i jasnoću u vezi s vašim velikim željama i kako ih najbolje ostvariti. 

Djevica Mlad Mjesec pada u vaš sektor društva i prijateljstva, potičući vas da se povežete s istomišljenicima i radite na zajedničkim ciljevima. Vaši zajednički napori s prijateljima ili kolegama sada bi mogli biti inspirativni i ispunjavajući. U ponedjeljak, 8.jula, Merkur u vašoj zoni duhovnosti u sekstilu sa Jupiterom u vašem sektoru karijere može donijeti priznanje i uspjeh u vašim naporima da slušate svoj unutarnji glas i slijedite svoje istinske ambicije. 

Vaga Ovaj mladi Mjesec koji pada u vašu zonu karijere donosi izuzetnu priliku za ostvarenje vaših najambicioznijih profesionalnih planova. Ako ste ikada razmišljali o napredovanju na poslu, preuzimanju veće odgovornosti ili otvorenom razgovoru s nadređenima o mogućnostima unapređenja, sada je vrijeme da poduzmete korake. Čak i mali korak u tom smjeru može imati značajan pozitivan utjecaj na vašu karijeru, te donijeti poštovanje i priznanje koje zaslužujete. U ponedjeljak, 8,jula, Vaša vladarka Venera, koja je poznata po svojem šarmu, formira sekstil sa Uranom u vašem sektoru zajedničkih resursa. Prihvaćanje nekonvencionalnih pristupa može vam pomoći da postignete veću sigurnost i uspjeh u karijeri. 

Škorpija Mlad Mjesec u vašoj zoni učenja i avantura budi vašu želju za iskustvima koja otvaraju nove perspektive i razbijaju rutinu. Iako ste obično stvorenje navika, sada osjećate nemir i želju za proširenjem svojih horizonta. Možda razmišljate o putovanju ili daljnjem obrazovanju, intuitivno shvaćajući da će takva avantura potaknuti vaš osobni rast. U ponedjeljak, 8.jula, Merkur u vašoj zoni karijere formira sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru zajedničkih resursa. Planiranje vaše budućnosti, posebno u kontekstu vašeg profesionalnog puta, ne samo da se čini obećavajućim, već može rezultirati značajnim pozitivnim ishodom. 

Strijelac Ulazak mladog Mjeseca u vašu intimnu zonu potiče vas da se posvetite važnim emocionalnim vezama. Bilo da otvoreno dijelite svoje osjećaje s voljenom osobom ili istražujete duboko ukorijenjene emocije kroz intimne razgovore, moguće je da ćete se osjećati ranjivo, ali istovremeno i ispunjeno. Ovo iskustvo može produbiti unutarnji mir i sigurnost. U ponedjeljak, 8.jula, zahvaljujući sekstilu između Merkura u vašoj avanturističkoj zoni i Jupitera u vašem sektoru partnerstva, porast povjerenja mogao bi poboljšati vaše intimne veze. 

Jarac Mlad Mjesec koji pada u vaš sektor partnerstva donosi vam priliku za intenzivnije povezivanje s voljenima, prijateljima i kolegama nego ikad prije. Ako postoji bilo kakav nerešen emotivni problem, sada je pravi trenutak da se otvoreno razgovara i pronađe zajednički jezik. Ključ je u tome da dijelite svoje istinske osjećaje i pažljivo slušate druge. U ponedjeljak, 8.jula, sekstil između Venera i Urana donosi inovativan pristup vašoj zoni samoizražavanja, što vam može pomoći da pronađete kreativne načine za unapređenje vaših veza. 

Vodolija Mlad Mjesec u vašoj zoni dnevne rutine pruža vam jedinstvenu priliku za pokretanje potpuno novog plana brige o vašem svakodnevnom zdravlju. Ovaj period poziva vas da uspostavite prakse koje će svakodnevno koristiti vašem umu, tijelu i duhu, s naglaskom na intuitivno odabiru onoga što vam najbolje odgovara. U ponedjeljak, 8.jula, umjetnička Venera formira sekstil sa vašim vladarem Uranom, mijenjajući pravila igre u vašoj matičnoj zoni. To može potaknuti otkrivanje još kreativnijih načina kako da se brinete o svom emocionalnom blagostanju. 

Ribe Mlad Mjesec u vašoj zoni romantike i samoizražavanja potiče vas da se još dublje povežete sa svojim umjetničkim inspiracijama i najiskrenijim emocijama. Osjećate snažnu želju da ostavite po strani naporan rad koji vas ne ispunjava, te da se prepustite spontanosti i igri u društvu voljenih osoba. Nemojte oklijevati, jer upravo te akcije mogu dugoročno pozitivno utjecati na vaše srce i dušu. U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, Merkur u vašoj zoni dnevne rutine formira sekstil sa Jupiterom, što može poboljšati vašu povezanost s voljenima na svakodnevnoj bazi.

No comments

Powered by Blogger.