Sedmični horoskop od 08.07 do 14.07 - Sreća će da prati Strijelčeve, Vodolije i Ribe

Detaljan sedmični horoskop od 8. jula do 14. jula 2024 za sve horoskopske znakove 


Ovan Od 8. do 14. jula, Ovnovi će imati izuzetno kreativan period prema astrološkim predviđanjima. Preporučuje se da isplanirate sve važne stvari za ovaj period. Bićete izazvani da napustite svoju zonu udobnosti i otvorite se za novo znanje, nove emocije i iskustva. Ova sedmica nosi velike mogućnosti za uspjeh na poslovnom planu, kao i za jačanje vašeg blagostanja i pronalaženje novih izvora prihoda. Također, idealna je za ljubavne aktivnosti. 

Bik Bikovima je važno stvoriti povoljnu energiju u domu ove sedmice. To će biti mjesto gdje ćete moći da napunite svoje baterije ogromnom snagom i pozitivnom energijom. Kućna atmosfera će vam pomoći da se uskladite s vašim unutrašnjim ritmovima i oslobodite se briga i negativnosti. Također, pred Bikovima su uspješna lična putovanja i poslovna putovanja. Ovo je vrijeme korisno za stvaranje novih poznanstava i aktivnu komunikaciju. 

Blizanci Blizanci trebaju izbjegavati ljude punjene zavišću i zlobom ove sedmice. Umjesto toga, usredsredite se na povezivanje s rodbinom, prijateljima i važnim osobama u vašem životu. Merkur vam pomaže da pronađete ljubav i nove saputnike. U ovoj sedmici, upravljanje akumuliranim izazovima neće biti teško. Blizanci će iz svake situacije izaći kao pobjednici ako se ne zamaraju sitnicama i nevažnim stvarima. 

Rak Rakovima se preporučuje da se ove sedmice oslobode lijenosti i apatije. Zvijezde i planete će biti u harmoniji, pružajući vam izvanrednu sreću. Radnim danima, potrebno je potpuno se posvetiti poslu, ne obazirući se na umor, probleme ili nerealizovane zadatke. Ključno je postavljanje jasnih ciljeva i njihovo dosljedno ostvarivanje. Možete postići uspjeh u svemu što zamislite, samo trebate želeti to. 

Lav Ove sedmice, planete će pomoći Lavovima da zadrže optimizam, stabilnost, odgovornost i tačnost. Nemojte tražiti probleme za sebe ni na poslu ni u ljubavi - jednostavno slijedite moralne principe i pokažite poštovanje prema drugim ljudima. Važno je unaprijed postaviti prioritete, jer Lavovi mogu ili uspjeti u ljubavi, ali propustiti prilike na poslu, ili obrnuto. Astrolozi savjetuju da slijedite svoju intuiciju i da ne žurite sa odlukama. 

Djevica Device bi trebale biti pažljivije ove nedelje i slušati svoje srce. To je važno jer nećete uvijek moći postići uspjeh konvencionalnim metodama. Važno je promatrati svijet oko sebe i donositi mudre odluke. Nema smisla bježati od neriješenih problema, kao ni od obaveza kod kuće ili na poslu. Pronalaženje zajedničkog jezika s nepoznatima bit će lakše nego inače. 

Vage Od ponedjeljka, Vage će biti obdarene unutrašnjim sklada i snagom. Lakše će prevazići strahove, komplekse i neizvjesnosti. Zadržavanje pozitivnog raspoloženja čak i u susretu s izazovima neće biti težak zadatak. Ključno je razumjeti svoje prave ciljeve i ostati vjeran svojim principima. Preporučuje se da ne bojite se trošiti vrijeme i novac na sebe tokom zasluženog odmora. 

Škorpije Škorpije će ove sedmice osjećati pad energije. Ipak, pred vama je izuzetno dinamična sedmica tokom koje ćete moći realizovati sve svoje planove. Fizičke aktivnosti mogu se smjenjivati s intelektualnim radom, a također možete promijeniti okruženje i opustiti se. Ne propustite poslovna putovanja i romantične avanture ove sedmice. 

Strijelac Strijelcima će biti naklonjena sreća u svemu. Očekuje vas povoljna sedmica tokom koje ćete možda morati mnogo toga naučiti. Možete prevazići svoje negativne osobine i stizati na vrijeme svugdje. Posvetite vrijeme voljenima, porodici, obavljajte kućne poslove i očistite prostor. Savjet astrologa je da ne ulazite u rasprave i ne forsirate svoje mišljenje, jer to može dovesti do ozbiljnih sukoba. 

Jarac Za Jarce je ovo vrijeme napornog rada, kako na poslu tako i kod kuće, u ljubavi i odnosima. Očekuju vas veliki uspjesi u ljubavnoj sferi ovog vikenda. Idealno je vrijeme za sastanke, nova poznanstva, romantiku i druženje sa partnerom. Da biste izbjegli probleme, ostanite u dinamičnom ritmu. 

Vodolija Sreća će osmijehnuti svim Vodolijama ove sedmice. Kreativno razmišljanje će biti vaše glavno oružje za postizanje uspjeha u finansijama, ljubavi i poslu. Možete bez straha preduzeti ozbiljne korake. Posmatranje je ključno, posebno u ljubavi. Bolje je praviti ustupke i izbjegavati postupke zbog kojih biste mogli požaliti. Na poslu će vam također ovaj pristup biti od koristi. 

Ribe Ribe će imati sreće jer su planete na njihovoj strani. Povećana koncentracija će vam pomoći da ostanete na površini i prevaziđete sve prepreke. Ovo je povoljan period za nove početke i ispravljanje grešaka iz prošlosti. Ribe će biti inspirisane i moći će unaprijediti svoje živote, bez obzira na izazove s kojima se suočavaju.

No comments

Powered by Blogger.