Blizanci ne znaju čuvati tajnu - Ovan ne zna biti timski igrač

Niste dobri u nekim stvarima, ali niste vi krivi, krive su zvijezde. Iako vam zvijezde daju vaše najbolje osobine, takođe su odgovorne i za one najgore. 


Dakle u čemu to niste dobri sudeći prema vašem horoskopu? Ako ste Lav, sigurno ne volite dijeliti centar pažnje. Ako ste Ovan, jednostavno ne možete biti timski igrač (osim ako vaša uloga u timu nije glavni trener). Slabosti prema vašem horoskopskom znaku čak nisu uvijek najveći problem. Ponekad vaše snage čine vašu ličnost krajnje nepodnošljivom. Škorpije su vješti manipulatori, a Jarci će vas iskorititi da upiju vaš uspjeh. Ovan uvijek mora biti glavni. 

Ovan je uvijek gazda. Iako je dobra stvar što su Ovnovi energični i mogu biti dobre vođe, ali dobar vođa najčešće i šefuje. 

Bik je lijen. Bik je najlijenji horoskopski znak. Ništa se loše nikad nije dogodilo nekome nakon što pogleda 45 epizoda prijatelja zaredom, ali ne osjećate li ni najmanju sramotu kad vas Netflix pita da li još uvijek gledate? 

Bliznaci ne znaju čuvati tajnu. Ako imate prijatelja blizanca, znajte da on uvijek ima dvije strane – jedna je loajaln i strastven prijatelj koji mrzi iste ljude kao i vi, a ona drugoj slučajno izleti tajna koju ste mu povjerili. Oni ne znaju držati jezik za zubima ali to nije uvijek namijerno. 

Rak sve shvata lično. Unutar te tvrde školjke je kašasto, slabašno tijelo koje jednostavno ne može podnijeti bilo kakvu kritiku - čak i ako je korisna. Rak sve shvata veoma lično bez obzira ima li to ili nema veze s njima. 

Lav uvijek mora biti u centru pažnje. Lavovi imaju ego velik kao lav - i ne mogu to držati pod kontrolom. Oni su vrsta ljudi koji bi obrisali post na Instagramu ako ne dobiju dovoljno lajkova. Oni uvijek, uvijek trebaju biti u centru pažnje, a ako nisu, napraviće neki spektakl kako bi ostali u centru pažnje. 

Djevice su hiperkritične. Ono što vi nazivate hiperkritičkim i osuđivačkim, Djevica bi nazvala detaljno orijentisanim. Djevice jednostavno nisu sjajne u puštanju sitnica - od ukazivanja na sitnu, nevažnu nedosljednost u sjećanju na petak naveče (nije vam se taj tip u stavri udvarao onako kako ste mislili, ne sjećate se?) Ili primjećuje da vam je puder tamniji od prirodne boje kože. 

Škorpije su ljubomorne zmije. Škorpije su divlje posesivni majstori manipulacije koji oko sebe imaju opojan vazduh koji privlači ljude . Ono najgore kad imate posla sa Škorpijom je to da kad jednom uđete u raspravu s njom, dobro ćete se opeći. 

Strijelac ne zna zatražiti pomoć. Niko više ne utjelovljuje ideju nezavisnog duha nego Strijelac. Strijelac je divlje nezavisan, posvećen i vođen - usamljeni vuk koji savladava svijet sam. Te ih osobine u stvari vode ka uspjehu, ali nekada znaju biti i prepreka. 

Jarac je interesdžija. Ako imate nešto što Jarac želi, možete se kladiti da će vam se on približavati dok ne postigne vaš uspjeh. Jarčeve metode bar zaista djeluju. Oni se definitivno uspijevaju popeti društvenom ljestvicom, iako je to po cijenu prijateljskih odnosa. Je li usamljeno na vrhu? Jarca to ni najmanje ne brine. 

Vodolija je previše pametna za svoje dobro. Vodolije su pametne i inovativne u svojoj srži, ali postoji neobičan paradoks između glavnog i sporednog dijela. Ako ste Vodolija, imate takav um koji se neće baviti tom dosadnom papirologijom na svom dnevnom poslu jer ste zauzeti sanjanjem o budućnosti u kojoj će vas kompjuter zamijeniti. Ali to može nervirati sve sa kojima radite jer ispadate hvalisavi. 

Ribe su previše osjetljive. Vi imate tendenciju biti prilično pesimistični i nije vam nepoznanica da otkažete planove samo zato što se osjećate preplavljenim mislima o postojanju u svijetu u kojem svačiji rad izgleda bolji od vašeg. Mali savjet? Izađite s interneta i krenite na posao. Pregledavanje Instagram stranica lokalnih umjetnika kada ste u takvom raspoloženju ne daje vam inspiraciju. Jednostavno se osjećate strašno.

No comments

Powered by Blogger.