Istraživanja pokazuju: "Volim te" može da ima višestruke benefite za vaš život

Istraživanja pokazuju da više od polovine parova koji su u vezi više od dvije godine govore svom partneru da ga vole svaki dan, ali kada veza traje duže od deset godina taj postotak pda na 33%. 


Postoje mnogi razlozi zbog kojih biste trebali da usvojite ovu naviku, a one bi vam mogle pomoći da otkrijete način da poboljšate vašu vezu i i date do znanja svojim voljenim koliko vam je stalo do njih. Ne treba vam puno napora da kažete nekome da ga volite, ne dozvolite da vas do kraja života progoni što niste nekome rekli da ga volite. Imate njegovanu i prosperitetnu vezu

Svaka veza je različita i specifična na svoj način. Ona zahtijeva mnogo ulaganja i to ne treba da nam bude opterećenje sve dok pazimo na našu vezu. Kada kažemo veza ne mislimo samo na romantičnu vezu sa vašim partnerom, to može da bude bilo kakva druga veza npr, povezanost sa roditeljima, prijateljima... Kada nekome kažete da ga volite time hranite vašu vezu i održavate je u životo. 

Vi ste izvor sigurnosti i brige vaših bližnjih Ono šta ljudi u stvari traže je emocionalno prisustvo. Svi mi ponekada znamo biti sebični, ali sto se dešava zbog toga što želimo da nekome budemo potrebni. Stručnjaci ističu da pokazivanje ljubavi onima do kojih nam je stalo je važno, jer na taj način ih činite srećnim. 

Reći nekome "Volim te" ima zdravstvene benefite Stručnjaci smatraju da pokazivanje ljubavi vašim bližnjima može da utiče na vaše zdravstveno stanje. Može da pomogne da se osjećate bolje i da utiče na smanjenje stresa. Bićete mnogi srećniji

Psiholozi ističu da time što ste darežljivi i pokazujete svoja osjećanja postajete srećniji. Sjete se samo kako se osjećate kada nekome date kompliment i vidite njegov osmijeh. To osjećanje postaje još jače kada dajete kompliment osobi koju volite. 

Nikada nećete zažaliti za tim šta ste rekli Život je pun iznenađenja i ona nisu uvijek pozitivna. Nikada ne znate šta će da se desi sutra i kada će biti poslednji put da ste nekome rekli da ga volite. Ne treba vam puno napora da kažete ove riječi, ali to što ih niste rekli može da vas progoni do kraja života.

1 comment:

  1. In terms of slots, it supports 4 sorts (Mechanical, Video, 2D/3D, AWP), and guarantees to deal with the total cycle 카지노 of growth for every project. Our article will feature the very best of one of the best amongst these providers and hopefully provide you with a starting point|a place to begin} for slot growth services. But it’s a job that mixes creativity with technical drawback fixing, and Stormcraft’s 3D animators also relish that challenge. Modelling recreation property and rigging 3D slot recreation characters takes specialised software and a lot of persistence. There’s nothing like the sensation of getting ‘nailed it’ as soon as} a vision is fully realised with depth and Stormcraft aptitude.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.