"Kako zračiš tako i privlačiš" - 6 savjeta za sreću

Bez obzira na koji način shavate pojam sreće, svaki čovjek treba da zna da je sve u njegovim rukama i da je samo on odgovoran za svoju sreću i svoj život ma kakav on bio. 


 Nekome je za sreću potrebna lijepa kuća, nekome luksuzn automobil, neko samo želi biti voljen. Život je pun borbi i nekad jednostavno treba da se zaustavimo i obratimo pažnju na male stvari koje bi mogle da nas učine srećnima, a kojih nismo ni svjesni. 

Nemojte previše da brinete Nemojte previše da se brinete naročito oko stavri na koje ne možete da utičete i koje ne možete da promijenite. Briga vam neće donijeti ništa dobro samo ćete bespotrebno da se nervirate i da unosite nervosu svima koji vas okružuju. 

Kako zračiš tako i privlačiš Ovo je veoma poznata i istinita fraza. Trudite se da budete pozitivni i veseli jer ćete samo na taj način da privučete sebi pozitivne i vesele ljude i život će da vam bude mnogo srećniji i ispunjeniji. 

Ne upuštajte se u tračeve i drame Nemojte da dozvolite nikome da vas uvlači u neke svoje drame i tračeve. Ako se to ne tiče vas nemojte da se upuštate u to. 

Ne budite previše ozbiljni Nemojte sebe da uzimate previše ozbiljno. Pokušajte umjesto toga da budete zabavni i nasmijani i drugi ljudi će to da zavole kod vas. 

Ne obraćajte previše pažnje na mišljenje drugih To šta drugi misle o vama ne treba da vas se tiče. Ipak je to samo njihovo mišljenje, a time što mu pridajete previše pažnje samo ćete naškoditi sebi, a pomoći njima da smišljaju nove priče o vama. 

Nikada ne odustajte od svojih snova Ne dozvolite da vaši snovi jure vas, jurite vi njih. Nikada nemojte da odustanete od svojih snova i od onoga što vas čini srećnim.

No comments

Powered by Blogger.