Ako treba da se promjenite da bi ostao sa vama - Onda taj muškarac nije za vas

Većina ljudi smatra da su odnosi rezultat kompromisa, gdje oba partnera moraju biti spremna žrtvovati nešto kako bi postigli sretnu zajedničku budućnost. 


To je istina, ali samo dok to ne dovede do toga da se stalno trudite ugoditi svom partneru i počnete zanemarivati svoje vlastite potrebe. Ako se osjećate kao da stalno dajete, a ne dobivate ništa zauzvrat. Ako ste stalno u potrazi za njegovom pažnjom i izgleda da ne možete ispuniti njegova očekivanja, onda možda pokušavate promijeniti sebe kako bi mu odgovarali. 

U mom slučaju, partner me je molio da se smijem tiše i promijenim frizuru, a to sam učinila samo da ga usrećim. Međutim, što sam se više trudila, osjećala sam se gore. To je bio začarani krug. Ali ako ste s pravim muškarcem, nećete osjećati potrebu da se mijenjate. 

Ako vas natjera da se mijenjate, tada vas ne voli. On jednostavno želi da vas oblikuje u ono što želi, a to nikada neće završiti. Pravi muškarac će vas voljeti takvu kakva jeste, uključujući vaše neobičnosti i mane.

Na kraju krajeva, to je ono što vas čini jedinstvenim. Ako još niste pronašli takvog muškarca, nemojte ostati s nekim tko želi kontrolisati vaš život. Umjesto toga, tražite nekoga tko će vas prihvatiti takvima kakvi jeste i tko će vas voljeti zbog toga.

No comments

Powered by Blogger.