Imaj hrabrosti da izabereš sebe u onim trenucima kada muškarac ne bira tebe

Svi smo se našli u situaciji da osoba koju volimo oklijeva da nas izabere, a i vi ste sigurno bili u takvoj situaciji. 


To može biti vrlo bolno kada muškarac kojeg smatramo važnim ne može donijeti odluku o nama ili se ponaša kao da nije siguran što želi. Osjećamo se veoma loše kada ne dobivamo njegovu pažnju i vjernost, kada smo samo njegova rezerva, kada ne želi naznačiti našu vezu na bilo koji način. 

To znači da on ne odabire samo nas, već razmišlja između nas i drugih, između nas i svoje želje za slobodom. Može biti vrlo bolno shvatiti da nismo dovoljni za tu osobu i da ne možemo ništa učiniti da se odluči za nas. Međutim, ne bismo trebali graditi svoje samopoštovanje na tuđem mišljenju, čak i ako je ta osoba vrlo važna za nas. 

Ne bismo trebali gledati sebe kroz njegove oči. Umjesto toga, trebamo naučiti cijeniti sebe, čak i ako nas ta osoba ne može cijeniti. Moramo voljeti sebe bez obzira na nedostatak ljubavi koju dobijamo od nje. Moramo poštovati sebe bez obzira na nedostatak poštovanja koje dobivamo od nje. 

Moramo biti hrabri i odabrati sebe kada ta osoba to ne može učiniti. Trebamo se usredotočiti na svoj život i svoju sreću umjesto da gubimo vrijeme i energiju na nekoga tko ne može odlučiti. Odnosi su važni, ali još je važnije kako se odnosimo prema sebi. Nemojmo se fokusirati na pokušaj da promijenimo ono što ne možemo. 

Umjesto toga, trebamo postati bolje osobe i postati ona žena kakva trebamo biti. Nemojmo davati svoje vrijeme i energiju nekome tko ga ne zaslužuje. Nemojmo pokušavati održavati vezu koja je osuđena na propast. Nemojmo davati beskrajne druge šanse. 

Treba se ponašati prema sebi onako kako očekujemo od te osobe. Trebamo se posvetiti sebi i pružiti si potrebnu pažnju. Trebamo voljeti sebe na način na koji ta osoba ne može voljeti nas. Trebamo se razmaziti na način na koji ta osoba ne razmazuje nas. I trebamo odabrati da budemo sretni bez nje. Trebamo se osloboditi očekivanja kada je to potrebno. Trebamo napraviti mjesta za pravog muškarca

No comments

Powered by Blogger.